Amazon ostis Twitchi ära

0
108

Amazon ostis Twitch’i 970 miljoni dollari eest.

Mõni aeg varem liikusid jutud, et Google plaanib Twitchi ära osta. Kuid nüüd paistab, et tehingu lõpliku kinnitamiseni ei jõutudki. Põhjuseid selleks olevat mitmeid. Üheks põhjuseks olid võimalikud tekkivad probleemid seadusandlusega, mis reguleerivad konkurentsi ja konkurentide üles ostmist.

Antud tehingu näol on kindlasti tegemist positiivse üllatusega paljudele mänguritele, kes Twitch teenuseid kasutavad. Varasem info teemal et Twitchi uueks omanikuks saab Google, põhjustas mitmetes kasutajates pahameelt ja ebakindlust Twitchi tuleviku osas. Mistõttu Amazoni otsust osta Twitchi tervitavad täna mitmed kasutajad rõõmuga. Erinevalt Googlest väärtustab Amazon oma kasutajaid. Ning enamus kasutajaid on alati olnud rahul Amazoni teenustega. Seda ilmselt suuresti ka Amazoni hästi töötavale klienditoele, mis Googlel täna sisuliselt puudub.

Twitch CEO Emmet Shear kirjutab, et nad valisid Amazoni kuna nad usuvad Twitchi kogukonda. Nad jagavad Twitchi meeskonnaga samu väärtusi ja tulevikunägemust Twitchi teenustest. Ja mis peamine, Amazoni tehingu järel säilitab Twitch oma iseseisvuse. Samaks jäävad ka kontor, töötajad ja nimi. Kuid tänu Amazonile on neil vahendid muuta Twitchi veel paremaks.

Twitch on hetkel suurim videomängude streamingut pakkuv keskond. Üle 45 miljoni inimese kasutab Twitchi teenuseid iga kuu.

Twitchi juhi, Emmett Shear kirja kasutajatele saab lugeda siit.