amc The Walking Dead – viienda hooaja ootuses.

0
98

Tähelepanu, Spoileri hoiatus! Kui sa pole kursis The Walking Dead teleseriaali hooaegadega 1-4 siis järgneva artikli lugemine ja videode vaatamine rikub kindlasti sinu seriaalist saadava elamuse. Kui oled näinud seriaali senist nelja hooaega siis leiad järgnevast lugemisest/vaatamisest kindlasti palju põnevat.

 

Kuigi The Walking Dead seriaal on praegu suvepuhkusel siis see ei tähenda seda, et sarja fännid täiesti unustatud oleksid. Viimase paari nädala jooksul on ilmunud päris mitu videot, mis aitavad zombi maailmalõpu sõpradel viienda hooaja alguseni vastu pidada.

Comic-Con 2014 TWD paneelil näidati viienda hooaja trailerit.

 

 

Juuli kuu alguses näidati amc kanalilt The Walking Dead maratoni ja peale maratoni oli kavas jutusaade Talking Dead: Preview Special. Kes veel ei tea siis Talking Dead on otseülekandena eetris olev jutusaade, mida näitab amc telekanal iga nädal peale The Walking Dead´i uut episoodi. Saatejuht Chris Hardwick´il on külas nii seriaali näitlejad kui ka prominentidest superfännid ja koos arutatakse läbi nähtud episood ja spekuleeritakse, mis tulevastes osades juhtuda võib. Viimases Talking Dead: Preview Special episoodis arutati nii neljandas hooajas juhtunut kui ka viienda hooaja võimalikke arenguid. Episood on nähtav SIIT LINGILT.

Lisaks sellele jõudis eetrisse ka dokumentaal Inside The Walking Dead. Dokumentaalis näidatakse kaadritagust tööd, mis tuleb ära teha, et üks sarja episood teleekraanile tuua. Sõna saavad näitlejad, direktor, kostümeerijad, asukohtade otsijad, erieffektide tegijad ja kaskadöörid. Väga huvitav vaatamine nii sarja fännile kui ka lihtsalt inimesele, kes tahab näha seda detailide ja töö mahtu, mida nõuab ühe hittseriaali ekraanile toomine. Dokumentaal on nähtav SIIT LINGILT.

The Walking Dead viies hooaeg jõuab eetrisse oktoobris ja Eestis nähtavatest kanalitest kannab seriaali üle telekanal FOX.