Evolve üksikmäng?

1
94

Oleme kõik näinud Evolve mitmikmängu treilereid ja mänguvideosid. Kuid siiani pole juttu olnud üksikmängust. Kas seda on võimalik üldse üksi mängida, kui jah, siis milline ta välja peaks nägema ? Chris Ashton kes on “Turtle Rock Studios” taga annab teada, et üksikmäng on täitsa olemas ja meenutab suuresti Left 4 Deadi üksikmängu. Kus sul on võimalus mängida nii jahtija kui jahtiva rollis. See tähendab siis seda, et kõik su meeskonna kaaslased on asendatud arvutitega kes pole just kõike teravamad pliiatsid.

evolve_text

 

Kui pöörata pilk tagasi L4D juurde siis üksikmäng paraku ei olnud suurem asi ja võib oletada sama ka Evolve kohta. Soovituslik oleks sõbrad kokku ajada ja üksikmäng puutumata jätta, muidu jääb suur osa mänguelamusest saamata.

Evolve on saadaval  21 oktoober 2014 järgmistel platvormidel Xbox One, PS4, & PC.

 

Allikas: OnlySP

1 KOMMENTAAR

  1. “Soovituslik oleks sõbrad kokku ajada ja üksikmäng puutumata jätta, muidu jääb suur osa mänguelamusest saamata.”

    Ma arvan just, et kui üksikmäng puutumata jääb siis ei saa 100% elamust kätte seega vastupidiselt Sinule ma soovitaks ka üksikmängu ära mängida. Sellistel mängudel on üldjuhul üksikosa tutoriali eest, mis tutvustab sulle kõike mida mäng pakkuda suudab + räägib ka mängu stoori ära. Kui see vahele jätta siis võib mõni lahe asi hiljem tedmatuses tegemata jääda. Pärast üksikmängu aga sõbrad kokku ja paugutama. See mäng tõotab amazing tulla, vähemalt seni nähtu on küll minus elevust tekitanud.

Comments are closed.