PlayStation Vita süsteemiuuendus 3.30 on kohal.

1
115

Tegelikult sellel hetkel kui seda uudist kirjutan, ei ole veel võimalik Vitat uuendada aga suure tõenäosusega on selleks hetkeks kui Teie seda teksti siin loete süsteemiuuendus 3.30 juba allalaetav. Mida siis 3.30 endaga kaasa tõi? Nüüdsest on võimalik igal kasutajal oma Vitat isikupärasemaks muuta. Vahetada annab nii Start kui ka Home kuva taustapilte, muuta saab ikoonide välimust ja valida ka erinevaid taustahelisid, mis mängivad sellel ajal kui Vita menüüs lehitseda.

Vita theme

 

Sony andmetel on uuendusega kohe kättesaadavad “mitte mängu teemad” nimedega: Crystals, Four Seasons ja Stitching. Vita eksklusiiv mängudest saavad oma teemapakid Uncharted: Golden Abyss, Tearaway ja Freedom Wars.

Vita theme 2

 

Trofeede jahtijate rõõmuks tuleb PS4-jalt tuttav funktsioon, mis näitab lahtilukustatud trofee haruldust, selle süsteemiuuendusega ka PS Vita peale.

 

 

Allikas: IGN

1 KOMMENTAAR

  1. Tegin selle uuenduse ära aga sellist lahedat Uncharted: Golden Abyss teemat ei leidnud küll kusagilt. Seadete alla oli tekkinud tõesti uus kategooria “Themes & Background” aga valikus oli ainult üks “Default” teema. PSN poest ei leidnud ka kohta, kus uusi teemasid juurde tõmmata või osta. Eks peab PSN poel silma peal hoidma, usun, et lähiajal peaksid erinevad teemad sinna jõudma.

Comments are closed.