Robin Williams peatselt ka World of Warcraftis

1
72

Alles hiljuti lahkus meie hulgast vägagi andekas ja suursugune näitleja Robin Williams. Kuid tema mälestust ei taha ka mängumaailma inimesed käest lasta, sest väidetavalt olevat Williams vägagi mängulembeline olnud, niisiis otsustas tulihingeline fänn luua petitsiooni change.org nimelisele veebisaidile, et mälestada Robinit omanäoliselt.
Petitsioonis seisab „Create an NPC within World of Warcraft to memorialize the late Robin Williams, an avid World of Warcraft player, and one of the funniest men alive.“ Ehk tõlgituna – Looge NPC (non-player character e. Mitte mängija karakter) World of Warcrafti mälestamaks Robin Williamsit, kes muuhulgas oli väga andunud WoW’i mängija, kui ka üks naljakamaid mehi maailmas.
Petitsioon kogus mõne päevaga juba 10 975 (13.08.14) toetajat, kes kõik soovisid näha Robinit NPC kujul ka Blizzardi poolt loodud Azerothi maagilises maailmas.
10 975 „allkirja“ oli piisav, et Blizzardi Tehniline Mängudisainer (Technical Game Designer) Chadd Nervigg ütleks sellele oma kindla jah sõna.
Seega, peatselt võib näha kusagil sügaval Azerothis ringi uitamas varalahkunud Robin Williamsit, kes jätkab oma naljade tegemist ja inimeste meelelahutamist ka virtuaalsel teel.

 

Allikas: IGN

1 KOMMENTAAR

Comments are closed.