The International 4 tuleb kõigi aegade suurima auhinnafondiga eSpordi ajaloos

1
117
TI4 Compendium

prizepool

Valve poolt loodud mäng Dota2 (Defense of the Ancients) on kogunud oma mängijate ja fännide abiga nende poolt korraldatavale The International turniirile juba peadpööritavad 10 miljonit dollarit. Kogu raha on tulnud Compendiumi ostudest, millest 25% on kokku summeerinud eelnimetatud 10 miljonit. Kogusumma, mida mängurid omast taskust tootjafirma poole teele saatnud on jääb kusagile 33 miljoni dollari kanti.
Valve isiklikult on turniiri tarbeks oma „rahalist õlga“ alla pannud 1,6 miljoni dollari ulatuses.
Tegu ei ole enam pelgalt arvutimängudega, vaid pigem sellega, et kes läheb peale The International 4’a koju miljonärina ja kes vajab õlga või patju mille najal end tühjaks nutta.

Lahing tõotab sellepärast tulla ka vihane, kutsetega on pääsenud turniirile 11 tiimi (kelle hulgas nimekamad Na’Vi (The International 1 võitja, kus mängimas ka Eesti oma Clement Ivanov), Fnatic, Alliance, Team DK, Evil Geniuses jpt.)
Lisaks sellele on 4 tiimi, neljast regioonist pääsenud läbi kvalifikatsioonide turniirile, kus Na’Vi.US tiim esindamas Ameerikat, Arrow Gaming Kagu-Aasiat, LGD Gaming Hiinat ja mousesports Euroopat.
Nüüd võiks tsiteerida kunagisi top-shop reklaame ja öelda, „aga see pole veel kõik“ – ning just täpselt, see polegi veel kõik, iga regiooni kvalifikatsioonis teisele kohale jäänud meeskondadele on antud viimane võimalus pääseda suure rahapoti kallale, sest neli teise koha tiimi võtavad omavahel mõõtu ja neist parim pääsebki edasi The International 4 turniirile.
Kokkuvõtlikult on turniiril 16 meeskonda ja ainult üks saab tulla Dota2 maailmameistriks.

Anna ka meile teada kommentaarides kelle poolt hõiskad sina!

The International 4 leiab aset Seattle’s USA’s 18. – 21. Juuli. Kogu sündmusele saab kaasa elada ka veebivahendusel, kõik lingid on saadaval Dota2 ametlikul fännilehel Facebookis.

Comments are closed.