TTÜ e-Sport 2014 Suvi

0
143

Sel nädalavahetusel on uksele koputamas järjekordne episood TTÜ e-Sport saagast, tegu juba kes-teab-mitmenda üritusega, see, et üritus on juba mitmeid aastaid (alates 2007) kestnud näitab, et tegu on hea korraldusega ja inimestel on siiski asja sinna ka tagasi.

Tänavu on TTÜ e-Sport 2014 Suvi mängude kavva jõudnud League of Legends ja Ironman võistlused.
Seega kel huvi asja vastu, veel on aega teha oma nädalavahetus vabaks ja haarata raal kaenlasse ning padavai Tallinna Tehnikaülikooli poole punuma pista.

Ürituse minevikust natukene rääkides, siis nende kodulehel peidab end lingi „ajalugu“ all järgnev tekst:
„Läbi aastate on toimunud Tallinna Tehnikaülikoolis regulaarsed ja traditsioonilised e-Sport üritused, maa keeli öelduna võrgupeod, mis algasid 2007’st aastast, mida sai korraldada koos mehhaanikutega, kus külastajate arv oli kümne kuni kahekümne ringis. Tänaseks päevaks on võrgupeo suurus kasvanud juba kolmesajani.

Sügisene e-Sport on traditsiooniliselt TTÜ ja viimastel aastatel ka ITK (Infotehnoloogia Kolledž) sisene üritus tudengitele pakkumaks vaheldust ja lõõgastust õppetööle.

Kevadine e-Sport on aga erinevalt sügiseset olnud alati suurem ja avatud kõigile soovijatele, olgu nad siis TTÜ tudengid või pühapäeva mängija lõuna Eestist või sootuks välismaalt.“

Niisiis nagu näha, võib kohata ka naaberriikide võistlejaid seal. Üks mis on kindel, on see, et mina olen kohal, tule sinagi ja võta sõbrad kaasa, kuidas veel siis oma nädalavahetust mööda saata kui mitte teha seda, mis meile kõige rohkem meeldib – Mängida!

logo_no_padding

 

 

 

Lisainfot saab:

– korraldajate Facebooki lehelt – https://www.facebook.com/ttuesport

– ametliku kodulehe pealt – http://esport.th3f0x.com

– link ametlikule fb üritusele – https://www.facebook.com/events/344104555738321

Kogu üritust aitab videovoona üle kanda BoomCasters (eVical ja Kohver):

– Link ametlikule striimile – http://twitch.tv/BoomCasters