Vampires Guide Them to Safety!

0
148

Vampires Guide Them to Safety on CBE Software poolt loodud kerge huumoriga vürtsitatud nuputamismäng. Ja kui sulle nuputamismängud meeldivad, siis võib juhtuda et kord mängu alustades on seda raske käest panna. Täpselt nii juhtus ka minuga. Mõtlesin, et heidan mängule pilgu peale, et millega siis tegu on. Tegin paar missiooni ära ja leidsin et vaatame mis edasi saab, teeme veel paar. Seejärel veel ühe, veel ühe ja veel ühe. Ja nii see aeg möödus.

Tegemist on nuputamismänguga, kus vajavad seekord sinu abi ei keegi muu kui vampiirid. Nimelt peale pikka rasket ööd on vaja vampiirid enne hommikut koju juhatada. Ja mitte alati ei pruugi see ülesanne kerge olla. Tee peal võib tulla ette igasuguseid takistusi, mis võivad vampiirile tema surmaga lõppeda. Alustuseks tuleb vältida valguselaike, ning mida kaugemale mängus seda rohkem uusi lõkse lisandub ja seda keerulisemaks mäng ka muutub. Ei ole see vampiiride elu lihtne.

Ka vampiire kes su abi vajavad on mängus erinevaid tüüpe. Ning kui kõik nad parajasti koduteed otsivad keset ohtlikke lõkse, siis võib aegajalt nende turvaliselt koju juhatamine päris keeruliseks kätte ära minna. Eriti arvestades et aeg tiksub ja vampiirid peavad ilusasti enne hommikut kõik koju jõudma.

2014-10-31_00004

Kokku on mängus üle 60 erineva taseme, mis peaks mängurõõmu pakkuma mitmeteks tundideks. Lisaks on mängus ka edetabel, kes kui palju vampiire on ära päästnud, või kui palju vampiire ära oled tapnud.

Kui sulle vampiirid meeldivad ja oled suur nuputamismängude sõber, siis tasub seda mängu proovida. Selle raha eest, mida mängu eest küsitakse, on seda mängu ja nuputamist küllaga.

Info lapsevanematele: Tegemist on mõtlemist arendava nuputamismänguga mis sobib igas vanuses lapsele.

Platvorm(id): PC, Android*, iPhone/iPad
Ilmus: 22 oktoober 2014
Arendaja: CBE software s.r.o.
Levitaja: CBE software s.r.o.
Ülevaade tehtud: PC

*Android seadmetel leiab mängu Crazy Vampires nime alt.

HEA
Lahe humoorikas nuputamismäng.
Suur hulk erinevaid erineva keerukusastmega missioone.
Pakub tundideks lahedat ajaviidet.
HALB
Seekord ei suutnud ühtegi halba punkti välja tuua. Mäng töötab täpselt nii nagu peab ja täidab oma eesmärki.
9