Witcher 3 masssivne leke.

0
111

Kümned Witcher 3 failid mis olid  mõeldud ainult arendajatele on lekkinud internetiavarustesse . Paljastades olulisi andmed mängu loost, missioonidest, vaenlastest  ja isegi  mängu lõpp on kirja pandud . Eurogamer kirjutab, et info varastati CD Projekt Red töötaja Google Drive kontolt ja postitatid 4chan ja Reddit foorumitesse.

CD Projekt Red kinnitab leket ja soovitab kõikidel fännidel sellest eemale hoida kuna see võib rikkuda mängitavust. Michal Platkow-Gilewski kes on CD Projekti turundusjuht ütleb, et antud leke ei riku arendust ja kõik kulgeb plaanipäraselt.

witcher_3_wild_hunt_triss

Kellel aga uudishimu väga suur siis võib lekkinud dokumentidest nii mõndagi välja lugeda. Kui uurida dokumente siis fail nimega  “M03 – Alpha (Feature Complete) – 16.02.2014”  annab teada, et mäng oli valmis staadiumis  juba selle aasta veebruaris järgmistele platvormidel nagu PC, PlayStation 4 ja Xbox One . Veel tuleb päevavalgele, et mängu disain ning põhi funktsioonid on paigas kuid mängusisu on veel töötlemises. Sealhulgas muusika, erinevate karakterite dialoogid jne.

Mängus on 35 põhi ja 30 suurt kõrval missiooni ning hulganisti väikseid ülesandeid mida täita. Loomade nimistusse kuuluvad kitsed, hobused, kanad, haned, kassid, koerad, karud, krabid, lambad, vaalad  ja samuti on mainitud hunte ja ükssarve.  Huvitava asjana on välja toodud paatide purunemine ja uuendamine. Kas see tähendab merelahinguid nagu Assassins Creed Black Flagis ? Witcher 3 kasutab Apex Destruction mootorit.

140351389309

Praegusel hetkel on teada, et mäng ei toeta SmartGlass aplikatsiooni ega Kinect sensorit Xone konsoolidel. Kui on rohkem huvi siis saate uurida faile Reddit foorumitest.

Witcher 3: Wild Hunt ilmub 25 veebruar 2015.

 

Allikas Eurogamer