Xbox One uuendused juulis 2014

0
88

Xbox One uuendused juulis 2014.

“Snap” mood “Achievement’de” jaoks. Et kui varem oli “achievement” aken üle terve ekraani, siis juuli uuendus pakub võimalust oma “achievemente” vaadata paremal pool kõrval asuvas “Snap” aknas. Nii on võimalik samal ajal mängida ja “achievementidel” silma peal hoida. Soovi korral saab nüüd achievemente ka vastavalt oma tujule sorteerida. Lisatud on ka “Get Help” funktsioon mis soovitud “achievementide” kohta internetist otsib ja leitud tulemused sulle ekraanile kuvab.

“Snap Center” saab esile kutsuda topelt Xbox nupuvajutusega sinu Xbox One puldilt, ilma mängust lahkumata. Seejärel saab valida appi mida kasutaja soovib.
NB! Juhul kui “Snap” aken on juba avatud, siis topeltnupu vajutus vahetab aktiivset akent. Seda funktsiooni saavad kasutada juba täna kõik Xbox One kasutajad ja see jääb alles ka peale juuli uuenduste tulekut. Abiks nendele kasutajatele kes mingil põhjusel häälkäsklusi ei kasuta või ei saa kasutada.

Võimalik valida häälkäskluste keelt. Austria, Iirimaa ja Uus-Meremaa kasutajad saavad alates juulist valida teiste riikide Inglise või Saksa keele variante. Samamoodi saavad valida ka kõik teised Inglise keelt kasutavad riikide kasutajad omale sobivama Inglise keele mudeli.

Tulevikus on tulekul digitaalsed komplektid ja kompileeritud plaadid (Originaalis: Future Digital Bundles and Compilation Discs)*. Microsoft teeb koostööd levitajatega, et kasutajateni tuua uusi pakkumisi uutele mängu komplektidele koos lisadega.

Lisatakse “Meeldib” (“Like”) võimaluse kasutamine mängu klippide juures. Nii nagu Facebookis saab sulle meeldinud posti juures vajutada “Meeldib”, nii saab sama teha edaspidi ka Xbox One peal Game DVR klippide ja SmartGlassis olevate tegevuste juures.