Xbox One uuendused novembris

0
61

Novembris tuleb uus süsteemi uuendus Xbox One konsooli jaoks, mis toob endaga kaasa mitmeid erinevaid muudatusi.

Iga kasutaja saab nüüd Xbox One konsoolil lisada omale just sellise taustapildi nagu tema soovib. Taustapildina saab kasutada ka achievement pilte.

Edaspidi on võimalik ka Xbox One konsoolil näidata oma profiili juures oma asukohta ja lisainfot. Profiili juurde lisati ka showcase osa, kuhu saad teistele näitamiseks lisada kuni 6 achievement pilti või videot. Profiili infot ja showcase saab näha ka Xbox One SmartGlass appi kasutades.

Lisatakse võimalus jagada oma videosid oma Twitteri kontol.

Uued funktsioonid TV vaatamisel. USA, Kanada ja UK kasutajad saavad kasutada OneGuide funktsiooni mis kuvab sulle 20 enim vaadatud TV sarja. Samuti on võimalus näha millised TV sarjad on populaarsed Twitteri kasutajate arvates, põhineb tweetide arvul (ainult USA’s). MiniGuide juurde lisatakse ka reaalajas tweedid antud TV sarja kohta. Ja häälkäskluste hulka lisati uus käsklus “Xbox Select MiniGuide”.

Uuendusi saab omale ka Xbox One SmartGlass app. Näiteks tehakse Xbox Store kasutamine SmartGlass kasutajatele mugavamaks, võimaldades edaspidi vajalikku infot kiiremini leida. Ja edaspidi kuvatakse mängude juures nimekiri su sõpradest kes nimetatud mängu viimasel ajal mänginud on. Lisatakse ka “Games with Gold & Deals” kategooria.

Internet Explorerit saab nüüd suunata snap aknasse. Ja IE näitab nüüd numbrit kui midagi on lisatud valitud lehekülgedele.