Alienware arvutid pakuvad vedelikjahutust ja dünaamilise ülekiirenduse võimalust.

0
226

Uuendatud ja täiustatud Alienware arvutid pakuvad vedelikjahutust ja dünaamilise ülekiirenduse võimalust.

Alienware andis teada uuest tootepõlvkonnast, kuhu kuuluvad mänguarvuti X51 ning uuendatud sülearvutid Alienware 13, 15 ja 17.

Lauaarvuti Alienware X51

Alienware X51 kompaktne korpus, suur jõudlus ja laiendamisvõimalused teevad sellest tooteseeria ühe populaarseima mudeli. Alienware X51 toetab esmakordselt vedelikjahutust ja Alienware Graphics Amplifier’i tuge. Uudne jahutussüsteem vähendab protsessori mürataset ning suudab viia uusimad 6. põlvkonna lukustamata Intel Core i5K ja i7K protsessorid maksimumini. Eriti nõudlikud mängijad saavad niigi jõulisele GTX 960 graafikakaardile lisaks soetada Graphics Amplifier’i ja 4K-monitori, et nautida mänge 4K-resulutsioonis.

Uuendusena toetab arvuti ka DDR4-mälu, uusi M.2 PCIe SSD-kettaid kiirusega kuni 4GB/s ja USB 3.1 porte. Samuti võimaldab Alienware X51 jooksutada ka DirectX 12 mänge tänu Windows 10 operatsioonisüsteemile.

Alienware X51 R3
Alienware X51 R3

 

Sülearvutid Alienware 13, 15 ja 17

Uued Alienware sülearvutid sisaldavad üle 20 uuenduse ja täienduse, et pakkuda mänguritele parimaid võimalusi. Peamise täiustusena on arvutitel dünaamilised ülekiirendamise funktsioonid, mis jälgivad pidevalt temperatuure, et tagada protsessori maksimaalne töökiirus. Uuendatud sülearvutid omavad ka Type-C USB 3.1 ühenduspesasid ja Thunderbolt 3 tuge. Lisaks toetab PCIe SSD tehnoloogia kuni 4GB/s kiiruseid, et tagada mängude, meedia ja rakenduste kiire toimimine. Kompromissitu ühenduvuse nimel võttis Alienware kasutusele suurima kiirusega Killer Wireless-AC 1535 ja Killer E2400 võrgukaardid. Kõikidel sülearvutitel on eelinstallitud Windows 10, kuid toetatakse ka operatsioonisüsteemi Windows 8.1. Kõiki Alienware sülearvuteid saab laiendada UltraHD Alienware Graphics Amplifier’i abil, et nautida vapustavat 4K-graafikat.

Alienware 13
Alienware 13

 

Alienware pakub 17” mudelile valikuna uusima IGZO-tehnoloogiaga Ultra 4K ekraani. IGZO-tehnoloogia on lisavalikuna saadaval ka Alienware 13 puutetundliku QHD+ resolutsiooniga ekraanis, mis võimaldab 62WHr akuga pakkuda pikemat tööaega. Alienware 15 on esimene ja ainus turul olev sülearvuti, mida saab tellida uue AMD Radeon R9 M395X graafikakaardiga.

Alienware 15
Alienware 15

 

Alienware kaasasutaja ja peadirektor Frank Azori sõnul ajendas uusi tooteid looma klientide pidev nõudlus suurema jõudluse ja innovatsiooni järele. „Uus vedelikjahutuse süsteem, eraldiseisva graafikavõimendi tugi ning uusima tehnoloogiaga komponentide kasutuselevõtt, on meie värskeimad arendustulemused ligi 20 aasta pikkuses pühendumises mängijatele ja nende vajadustele,“ lisas Azor.

Alienware 17
Alienware 17

Mängurite monitorid

Dell täiendab suurima monitoride valmistajana maailmas veelgi oma tootevalikut, et tagada parim elamus arvutimängude mängimisel. Uue Dell 27“ (S2716DG) spetsiaalselt mänguritele loodud monitoriga on võimalik kasutajal kogeda enneolematult sujuvat ja täpset mängukogemust. Dell 27“ (S2716DG) on loodud pakkuma teravaid ja moonutusteta liikuvaid kujutisi. Kasutades Nvidia’s G-Sync Gen II tehnoloogiat, kiireimat 144Hz sagedust ja 1ms reageerimiskiirust, on saavutatud pildi praktiliselt viivitusteta edastamine. Uus monitor tagab mugava mängimiskogemuse pikkadeks tundideks ja tänu erinevatele laiendusportidele on lihtsasti ühendatav erinevatele seadmetega.

Dell 27" (S2716DG) Monitor.
Dell 27″ (S2716DG) Monitor.

Dell teatas ka oma esimesest 27″ nõgusast monitorist. Dell 27“ (SE2716H) pakub kaasahaaravat ja mugavat vaatamiselamust. Õhuke ja kumer disain aitab kaasa peaaegu loomuliku vaate loomisele. Dell 27“ (S2716H) monitori mänguelamust täiendavad lisaks veel kaks rikkaliku heliga võimsat 9W kõlarit.

 

Dell 27" (SE2716H) Monitor.
Dell 27″ (SE2716H) Monitor.

 

 

 

Allikas: dell

Lisateavet leiate veebilehelt www.dell.ee.
Dell on ettevõtte Dell Inc. kaubamärk. Dell loobub igasugusest varalisest õigusest teiste isikute kaubamärkide ja nimede suhtes.