Cute Things Dying Violently : Saed, puhurid ja kurjad botid.

0
158

Cute Things Dying Violently ei ole su mingi suvaline nunnunaatori tapamäng, see toob tagasi head ja paremad mälestused Happy Three Friendsist ja mis parim, see on multi-platvormikas. Seega naudi väikeste critter’ite tapmist oma nutitelefonis või ürita päästa nende elusid hiire ja klaviatuuriga.

Kogu mängu põhimõte ongi saada väiksed olevused nimega critter turvaliselt lifti, et viimane neid sõidutaks ohutult järgmisele tasemele. Mäng koosneb teada-tuntud tasemestiilist, kus on võimalik saada 1-3 tärni iga taseme eest ja seeläbi uusi tasemeid lukust avada.

Mäng valmistab sind ette vägagi toredate ja õpetlike sarkasmist nõretavate lausetega peatselt algavaks lahinguks saeketaste, ventilaatorite või pomme pilduva Hate Bot’i vastu.

ctdv1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kogu see, läbi sõrmede tume huumor ja nipsakas sarkasm, annab mängule täpselt selle X-faktori, mis teeb ühest mängust sõltuvust tekitava ajaröövli.
Ära tuleb mainida kindlasti ka see, et kergesti solvuvad mängijad saavad maha keerata täiskasvanulike väljendite kasutuse. Nimelt lubab mäng nõrganärvilistel iseseisvalt tegutseda ilma solvanguteta, loodetavasti on selle tulemuseks parem arvamus mängust.

ctdv2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mängu on sisse ehitatud taseme loomise võimalus, seega kõik, kes on ehitushuvilised mängurid peaks saama oma „laksu“ siit kätte, saavad võimaluse luua raskematest raskemaid tasemeid, kus panna nii end kui oma sõpru proovile.

Nagu eelnevalt nimetatud, on CTDV mängitav ja kättesaadav Steam’i, iOS omanikele App Store’i ja kõigile Androidi sõpradele Google Play poe kaudu.

Platvorm(id): PC, iOS, Android
Ilmus: 24 August 2011
Arendaja: ApathyWorks
Ülevaade tehtud: PC / iOS
Mängu saab osta siit:
osta_steam

Lugejate hinne0 Votes
Hea
Sarkasmist ülevoolav õpetus
Nunnud critterid
Mängitavus PC'l
Halb
Kesine kontroll iOS'il
4.3
Soovitame