EESTLASTE LEMMIKMÄNGUD AASTAL 2015

0
47

Aastalõpp on lähenemas ja aeg on välja selgitada millised mängud olid siis EESTLASTE LEMMIKMÄNGUD AASTAL 2015.

Küsitluses osalemiseks on vajalik Facebooki konto olemasolu, ning seoses Facebooki uute reeglitega pead küsitluses osalemiseks olema liitunud grupiga. Antud juhul tuleb siis liituda Facebooki Videomängud grupiga, et saaksid oma lemmikmängude poolt hääle või hääled anda, juhul kui sul on rohkem kui üks lemmik. Kui sa nimekirjast aga oma lemmikmänge ei leia, siis saad need ise nimekirja lisada. Uue mängu lisamisel kontrolli kindlasti üle milline sinu lemmikmängu õige kirjapilt on. Vale/vigase mängunime lisamisel võib juhtuda, et su hääl läheb lihtsalt raisku. Siinkohal peaks Facebook mängu lisamisel abiks olema, pakkudes omalt poolt välja nimekirja, tuginedes olemasolevatele lehekülgedele Facebookis.

Nimekirja võid lisada ainult 2015 aastal välja antud mänge VÕI mängude lisasid. Näide: Destiny: The Taken King. Destiny ilmus küll 2014, kuid mängulisa The Taken King ilmus 2015.

Ja et hääletamine huvitavam oleks, siis loosime välja ka erinevaid auhindu, alates erinevatest mängudest kuni võtmehoidjateni, Assassin’s Creed Syndicate kotini, jne.

Loosis osalemiseks lisa kindlasti kommentaaridesse millisele platvormile mängu soovid. Nii saame olla kindlad, et mängude loosimisel saad mängu õigele platvormile.

Tulemused ja võitjad tehakse teatavaks 27 detsembril Puhata ja Mängida saates, ning 28 detsembril Meile Meeldib Mängida leheküljel.

Kasutustingimustega saab tutvuda siin. Kõik küsitluses osalejad on küsitluses osalemisega aktsepteerinud ja nõustuvad järgima Kasutustingimusi!

Oma lemmikmängude poolt hääletamiseks kliki siia.