Fallout 4 pakub üle 400 tunni mängu

0
174

Jeff Gardiner (Bethesda) räägib oma intervjuus OXM ‘le, et ta on Fallout 4 mänginud juba üle 400 tunni. Kuid ta leiab endiselt kohti ja asju mida ta varem pole näinud.

Oma intervjuus räägib ta veidi ka uuest võimalusest erinevaid asju meisterdada või neid muuta, mida varasemates Fallout mängudes pole olnud. Ning suuremaid asju mida ehitamiseks vaja on, ei tassi sa mitte kaasa, vaid neid hoitakse sellel tööpingil mida sa parajasti kasutad.

Samuti lubab uus süsteem asju ära märgistada “Ma otsin seda asja, sest ma tahan teha seda”. Ning leides midagi mis vastab nõuetele, siis antakse sulle sellest märku.

Fallout 4

Lisaks teatas Bethesda, et Fallout 4 ei lõppe ära peale seda kui mängu põhilugu on läbi saanud. Peale põhiloo läbi saamist võivad mängijaid endiselt ringi seigelda ja edasi leveldada. Nimelt pole su tegelasele seatud ka maksimaalset tasemete piiri. Ilmselt same mõne aasta pärast näha videosid ülikõrgete tasemetega fännidest.

Fallout 4 jõuab PC, PS4 ja Xbox One kasutajateni 10 novembril. Kõik PlayStation 4 USA konto kasutajad, kes tellivad PlayStation Store’s omale digitaalse versiooni Fallout 4’st, saavad omale boonuseks kaasa Fallout 4 taustapildi PlayStation 4 jaoks.