Hideo Kojima pole vallandatud

0
100

Juba varakevadel külvatakse segadust!

Originaalis, algas lugu nii: Konami on tõepoolest lahti lasknud Metal Gear Solid looja Hideo Kojima, austraallannast laulja ja kirjutaja, Donna Burke, kinnitusel.
Hiljuti väljendas Donna Burke twitteris toetust Kojimale, paludes fännidel oma eeltellimusi mitte tühistada “sest kõrgem juhtkond on otsustanud vallandada geeniuse.”

Yes don’t throw away the Kojima teams work over the last 5 years because upper management fired a genius
— Donna Burke (@db_singer_actor) April 9, 2015

Akio Ōtsuka, Solid Snake’i ja Venom Snake’i jaapani keelne häälnäitleja, toetas twitteris samuti Kojimat ja Metal Gear Solid Phantom Pain’i – Burke algselt viitas sellele tweetile enne kui ta kinnitas, et Hideo on vallandatud – kus tema kinnitas fännidele, et meeskonna koosseis pole muutunud ja mis tähtsam, et keegi ei tühistaks oma eeltellimust.

Esimene uuendus: VideoGamer.com kaudu, väitis üks Konami esindajatest, et Burke’i väited on “kategooriliselt valed.”

Teine uuendus: Donna Burke postitas oma facebooki lehele, et Kojima tõepoolest pole vallandatud. ” Nagu varem mainitud, [Kojima] ja ta meeskond töötavad kõvasti mängu kallal… Siiralt vabandan Konami, Hideo Kojima ja kõikide fännide ees, et jätsin vale mulje”

“Tahtsin toetada [Akio] Ōtsuka-san’i, kui ta palus [MGS:TPP] fännidelt oma eeltellimusi mitte tühistada nende asjade tõttu, mis hetkel Konamis toimuvad…”

Ka Hideo ise on juba varasemalt kinnitanud, et ta on 100% mängu valmimiseni projektiga seotud.

 

Kusjuures, Konami ja Hideo vahel on tõesti tunda lõhestumist. Nende hulgas : uus Metal Gear Solid twitteri konto, ‘Kojima Productions’ logo on kadunud Konami toodetelt ning kaubamärgina tuntud “A Hideo Kojima Game” on eemaldatud MGS plakatitelt.
Lisaks on Hideo ka ise öelnud, et kavatseb lahkuda Konamist peale MGS:TPP väljalaskmist.

Metal Gear Solid V : The Phantom Pain väljalaske kuupäev ülemaailmselt on 1. September, 2015 PS4, Xbox One, PS3 ja Xbox360 konsoolidele. PC versioon ilmub 2 nädalat hiljem.