Kas Batman: Arkham Knight on endiselt katki?

1
84

Eelmisel nädalal tõi Warner Bros. Batman Arkham Knight PC versiooni müügile tagasi. Kuid paistab, et mäng on endiselt katkine.

Kõigest paar tundi hiljem peale Arkham Knight’i uuesti müügile tulekut Steamis, teatas Warner Bros., et Windows 7 kasutajatel võib pikemate mängusessioonide ajal esineda probleeme. Lahenduseks on mäng kinni panna ja uuesti käima panna.

Windows 10 kasutajatele aga soovitab Warner Bros. kasutada vähemalt 12GB RAM’i, nii töötavat mäng probleemivabalt.

angry player
PC mängur on kuri, et Batman: Arkham Knight on endiselt katkine.

Kuigi osa kasutajaid kinnitavad, et nad saavad lõpuks oma mängu mängida. On siiski hulgi ka neid kes kinnitavad, et Batman: Arkham Knight on endiselt kakti ja erilisi muudatusi, võrreldes septembri versiooniga, näha ei ole.

Batman: Arkham Knight lehekülg Steamis on üleujutatud pahaste kasutajate kommentaaridest, kes ei mõista miks mitu kuud hiljem on mäng katkine.

Warner Bros. kirjutab, et neil on kahju, et paljud kasutajad on endiselt rahulolematud oma mänguga. Ja seetõttu on otsustanud Warner Bros. maksta raha tagasi neile kes on Batman: Arkham Knight PC versiooni omale Steamis ostnud. Sõltumata sellest kui palju mängu mängitud on. Raha saab Steami kaudu tagasi küsida kuni 2015 aasta lõpuni. Lisaks mängule saab raha tagasi küsida ka Season Pass’i eest.

Batman: Arkham Knight pole ainuke mäng, millel on viimasel ajal esinenud tõsiseid probleeme PC versiooniga. Ning mõned arendajad on varasemalt vihjanud, et nad pole kindlad et nad jätkavad mängude loomist PC’le.

Kirjuta kommentaaridesse kas ka sinul esineb endiselt probleeme Batman: Arkham Knight mängimisel, ning kui jah, siis milliseid. Või kuulud sa nende õnnelike kasutajate hulka, kellel probleeme pole?

1 KOMMENTAAR

  1. Mittetoimiva saasta turustajad võiksidki turult kaduda, viimane aeg on hakata kõrgemat kvaliteeti nõudma kogu mängutööstuselt, olenemata platvormist millel mängida.

Comments are closed.