Krepo lahkub pro-stseenist

0
86

Euroopa üks armastatumaid support rolli mängijaid Mitch “Krepo” Voorspoels lahkub pro-stseenist. Nimelt andis Krepo teada 28. Aprillil oma facebooki fännilehel, et teda enam professionaalse e-spordi mängudes mängimas näha ei saa olema, küll aga ei pea andunud fännid pikalt pisaraid valama, kuna mees lubas, et üritab püsida siiski skenes nii analüütiku kui ka kommetaatori (casterina).

Voorspoles kirjeldas lahkumissoovi professionaali tasemelt vaid sellega, et mängimine ei paku enam seda lõbu mis ta kunagi varem pakkus ja tundub rohkem kui tühipaljas “grind“ ja sestap ka tema aeg on otsakorrale jõudnud.

Krepo, kes mängis viimased mängud Elementsi ridades, alustas professionaalse e-sportlase karjääri aga CLG Euroopa divisjoni LoL’i tiimis aastal 2011 kelle ridades tuldi ka teise hooaja maailmameistri võistlustel kolmandale ja neljandale kohale (jagades seda kohta Moscow 5’ga (praeguse Gambit Gaminguga)). CLG.eu tiimi rivistus vahetas aastal 2013 nime mil liiguti uue tiimi tiibade alla, mil tiimiks sai nii Krepole kui teistele endiste CLG.eu tiimi liikmetele Evil Geniuses.

EG ridades vallutati nii Euroopa servereid ja LCS’i kui ka USA LCSi.

Krepo toimetas viimase kahe aasta vältel rohkem kaamera ees kui kommentaatori ja analüütikuna kui mängurina, kuid siiski 2015 aasta Jaanuarist astus ta taaskord mängutandrile juba Cloud 9’i ridades USA LCSil. Ning põgusalt (vaid kolm kuud) ka kodumandril Euroopas, Elementsi ridades.

Krepo on kindlasti üks tulihingelisemaid supporte keda ma tean, seega on kurb näha legendi minekut, kuid lootus, et härrat veel siiski (tele)ekraanilt näha saab on suur.

Allikas: Krepo postitus