League of Legends – Mid Season Invitational 2015 võitis EDG

0
97

Nagu arvatagi võis noppis taaskordse karika punt Asiaate, sedapuhku küll EDG (Edward Gaming) – nagu pealkirigi ütleb, siis karika näol on tegu Mid-Season Invitational’iga mille esikoha auhinnaks oli pilet Worlds’ile ning muuhulgas igavene au ja kuulsus – karikas ka! Nagu arvatagi võis, siis finaalid peeti kahe Aasia tiimi vahel kolmanda hooaja maailmakarika sarja võitjatiimi, Koreast pärit, SK Telecom T1 (SKT) ja Hiina päritolu Edward Gaming’u (EDG) vahel. Mängude vahega 3-2 võitsid ära EDG poisid seekordse MSI (Mid Seaon Invitational) ning pärast mängu, intervjuus rääkis ka EDG midlaner Pawn, et ta pole veel endiselt rahul, nii enda kui ka tiimiga ning kavatseb kindlapeale ka võita ära Worlds 2015 karika – mis teeks temast (ja ka tiimist) esimesed kolme rahvusvahelise turniiri võitjad ühe hooaja jooksul.
Julgust ja pealehakkamist aga Hiina poistel on, loodame, et näeme nende poolt samahead mängustiili ja viimasepeal carry’mis oskusi ka maailmakatel.

Eurooplased samas ei peaks ka pisarat poetama, meie endi Fnatic jõudis vähemalt MID-SEASON INVITATIONAL KNOCKOUT STAGE’ini mis tähendab, et Fnatic oli nelja parema hulgas (sinna ei mahtunud ühtegi muu regiooni tiimi peale Aasia ja Euroopa)

knockout stage