Meile Meeldib Mängida HALLOWEENI AUHINNAMÄNG!

0
212

Käes on hetk kus mitmed videomängud rõõmustavad oma fänne erinevate Halloweeni temaatiliste lisadega. Seetõttu otsustasime ka meie, et tähistame sel aastal samuti Halloweeni. Ja mis saaks olla veel parem viis selle tähistamiseks, kui meie fännidele videomängudega seotud kraami välja loosimine?! Nii et siit ta tuleb…

–> MEILE MEELDIB MÄNGIDA HALLOWEENI AUHINNAMÄNG! <–

Loosis osalemiseks hakka meie Facebooki lehe fänniks ja jaga seda postitust ka oma sõpradega kellega soovid Halloweeni ajal koos mängida või kollitama minna.

NB! Kuna loosi läheb ka erinevate platvormide põhist kraami, siis pane kommentaaridesse KINDLASTI kirja ka see millisele platvormile (PC, PS4, Xbox One, PS Vita, jne) kraami soovid. Nii on meil lihtsam loosikraami välja loosida.

Võitjad teeme teatavaks loomulikult Halloweeni ajal!

Halloween-mkuubis3

Ja ära unusta, et samal ajal on meil käimas ka üks teine loos –https://goo.gl/0jUAUO – 1000 fänni loos, kus 1000 fänni kokku saamisel loosime välja Witcher 3 kraami. Nii et kui sul on veel mõni sõber kes ei tea Meile Meeldib Mängida leheküljest, siis on viimane aeg nad meie facebooki lehe fänniks kutsuda.