Q.U.B.E: Director’s Cut tuleb konsoolidele juulis

0
139

Grip Games, stuudio kes seisab eelmise aasta hittmängu Tower of Guns taga, on lõpuks ometi paika pannud oma üllitise Q.U.B.E: Director’s Cut konsoolide ilmumise kuupäevad.

Q.U.B.E tuleb nii Playstation 3 kui Playstation 4 peal välja juba 21 juulil, seda küll vaid USA-s, kuid ülejäänud maailm saab mängu nautida juba 22 juulil. Xbox One mängurid peavad ootama paar päeva kauem, nende õnnehetk saabub 24 juulil, globaalselt. Wii U versioon mängust ilmub augustis. Hind saab olema $9.99 või 9.99€ olenevalt millises regioonis ost sooritatakse ja PSN kasutajatele tehakse ka kingitus – mäng toetab cross-buy süsteemi, ehk siis ostes mängu kas PS3 või PS4 konsoolil lukustub mäng lahti mõlemal Playstation platvormil.

Q.U.B.E (Quick Understanding of Block Extrusion) on mõistatusmäng, kus mängija ärkab müstilisel kosmoselaeval. Et jälile saada laeva saladustele ja leida tee koju, peab mängija manipuleerima füüsikaseadustega ja targasti liigutama erinevaid kuubikuid,  et läbida talle ette antud takistused. Lisaks põnevatele väljakutsetele on mängija kasutada ka erinevad abivahendid, mis testivad nii täpsust, loogikat kui reaktsiooni kiirust. Director’s Cut lisab mängule eksklussivsed tasemed, nagu näiteks Against The Qlock – võistle aja peale ja võrdle oma tulemust kas oma sõpradega või miks mitte ka globaalses edetabelis!

21 Juuli 2015 PlayStation 3, PlayStation 4 (US)
22 Juuli 2015 PlayStation 4, PlayStation 4 (Euroopa, Austraalia, Lähis Ida, Aafrika)
24 Juuli 2015 Xbox One (globaalselt)
August 2015 Wii U
Hind: €$ 9.99