Star Wars: Battlefront’i esitletakse aprillis.

1
69

Mäletate kui EA tuli välja teadaandega, et Star Wars uus mäng alapealkirjaga Battlefront on töös? Ei mäleta? Meie ka mitte. Siiani on olnud väga pikk vaikus ja mängu kohta ei ole peaaegu mitte mingisugust infot avaldatud.

See kõik on aga muutumas, sest juba aprilli keskpaigas Californias toimuval Star Wars Celebration üritusel on lubanud EA saladuseloori langetada ja mängu avalikkusele näidata.

„Me ei suudaks ette kujutadagi paremat või sobivamat kohta kus mängu esimest korda näidata kui üritusel, kus tähistatakse Star Wars universumit ja kõike sellega seonduvat ning kuhu tuleb leegionide kaupa fänne kes seda kõike palavalt armastavad“, oli kirjas EA teadaandes.

Rohkem detaile kahjuks ei avaldatud kuid see ei ole ka üllatav, esitlus on kõigest mõne nädala kaugusel – Star Wars Celebration toimub 16.-19. aprillil Anaheimi Konverentsikeskuses Californias.

Ning kes ei ole filmimaailmaga väga kursis siis Star Wars saaga seitsmes film esilinastub juba selle aasta lõpus, 18. Detsembril. Aeg Chewbacca kostüümilt tolm maha pühkida ja kurguhääli harjutama hakata.

Star Wars: Battlefront

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

 

Allikas: PCGamer

1 KOMMENTAAR

Comments are closed.