Steam saab omale esimese mitte-tsenseeritud seksmängu

0
110

Kindred Spirits on the Roof on mäng kahest vaimust koolis, kes saavad rahus puhata alles siis, kui nad on teineteisega seksinud. Kahjuks nad ei tea kuidas. Ja siin tuleb neile appi Toomi Yuna, kes aitab neil koolis luua rohkem “yuri” paare. Et tüdrukuid jälgides õppida ja aidata tüdrukuid nende varjatud tunnetega.

Kuigi Steamis on ka varem müügil olnud erootilise sisuga mänge, on need tavaliselt kas kiirelt maha korjatud või siis on tegemist tsenseeritud versioonidega. Kuid Kindred Spirits on the Roof mängu arendaja Liar Soft on kinnitanud, et nende mängu ei tsenseerita ja kõik on näha nagu algselt mäng loodi.

Varasemalt on Valve esindaja, Doug Lombardi kinnitanud, et Steam ei hakka kunagi olema keskkonnaks kus pakutakse erootilise sisuga materjali. Kas Steam on otsustanud lõpuks uksed avada ka erootilise sisuga mängudele või on antud juhul tegemist erandiga, ei ole hetkel teada. Selle zhanri mängustuudiote jaoks on tegemist siiski üsna suure sammuga edasi.

Kas tulevikus loobuvad silmakirjalikkusest ka Sony ja Microsoft, ning erootilise sisuga mänge võib ka PSN’st ja Xbox Livest leida? Nimelt pean ma tõsiseks silmakirjalikkuseks seda, kui kardetakse paaniliselt seksuaalse tooniga mänge, kuid samal ajal aktsepteeritakse puhast vägivalda sisaldavaid mänge. Näiteks Mortal Kombat, Soldier of Fortune 2, Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto: San Andreas, Resident Evil 4, Condemned 2, ja teised mängud. Nende mängudega võrreldes eelistaksin ma teismelisi suurema meelega mängimas näha erootilisi mänge, nagu Kindred Spirits on the Roof, Seduce Me, Nekopara Vol 1, Huniepot või Cho Dengeki Stryker, mis on kordades süütumad ja puhtamad kui eelpool mainitud vägivaldsed mängud.