TACHYON PROJECT

1
195

Tachyon Project on siis taaskord üks 80ndate stiilis arcade mäng, mis peaks mängurõõmu pakkuma kõigile neile kes igatsevad selle ajastu mänge taga. Tegemist on klassikalise shoot’em up zhanriga ja tuleb tunnistada, et Eclipse Games on saanud päris korraliku mänguga hakkama.

Mängule on lisatud ka lihtne taustalugu. Nimelt on siis kaks häkkerit saanud hakkama ühe iseõppiva arvutiprogrammiga Ada, mis peaks suutma häkkida ka kõige turvalisemaid servereid maailmas. Kuid enne kui nad projektiga valmis saavad, saabub nende ukse taha politsei. Selle käigus püüavad nad hävitada kõik tõendid häkkimisest ja lasevad arvutiprogrammi süsteemi lahti. Ning arvutiprogramm Ada alustab oma teekonda süsteemis, otsides oma “vanemaid”, kahte häkkerit kes ta lõid.

Tachyon Project on siis taaskord üks 80ndate stiilis arcade mäng, mis peaks mängurõõmu pakkuma kõigile neile kes igatsevad selle ajastu mänge taga.
Tachyon Project on siis taaskord üks 80ndate stiilis arcade mäng, mis peaks mängurõõmu pakkuma kõigile neile kes igatsevad selle ajastu mänge taga.

Tachyon Project on lihtne mäng, mis peaks mängurõõmu pakkuma nii noortele kui vanematele mängijatele. Eriti kui oled suur shoot’em up zhanri sõber. Mäng pakub 10 erinevat taset, mis kõik omakorda koosnevad kuuest erinevast vaenlaste lainest. Ja mängu arenedes avaneb sulle võimalus oma relvi ja laeva omadusi uuendada omale meelepärasemate vastu.

Tegemist on kindlasti ühe mänguga mida tasub proovida. Sobib ideaalselt AAA mängude vahele väikeseks mänguharjutuseks. Eriti aga soovitan mängu neile kellele meeldivad 80ndate stiilis arcade mängud ja kes soovivad teiste mängijatega parema tulemuse nimel võistelda. Hinde panemisel on mäng auga ära teeninud 9 punkti.

Info lapsevanematele:
Kui soovid oma lapsele tutvustada arcade mänge oma lapsepõlvest ja su laps ei karda väljakutseid, siis võib seda mängu julgelt oma lapsele tutvustada. Mängus ei ole ei vägivalda ega ka erootilisi stseene. Tegemist on täiesti puhta arcade mänguga meie lapsepõlvest. Kuna mäng pakub lokaalset mitmikmängu võimalust kuni neljale mängijale, siis sobib ideaalselt koos perega mängimiseks.

 

 

Platvorm(id): PC, Xbox One
Ilmus: 15 juuli 2015
Arendaja: Eclipse Games
Levitaja: Eclipse Games
Ülevaade tehtud: Xbox One konsoolil

Lugejate hinne0 Votes
0
HEA
80’ndate stiilis arcade mäng
Hea lihtne ja mõnus mängida
Lokaalne mitmikmängu võimalus kuni neljale mängijale
HALB
Ei suuda mängu kohta mitte midagi halba õelda! 😉
9

Comments are closed.