The Division strateegia juhend kutsub ostma

0
123

Idee et mängudega koos tuuakse turule ka eraldi strateegia juhendid, mida siis poest lisaraha eest osta saab, on üsna vana ja levinud juba. Alles mõni aasta tagasi võis selliseid juhendeid mängupoodides hulgi näha.

Iga kord kui Gamestop’i, GAME või HMV’sse sattusin, mõtlesin ma huviga, et kas neid tõesti ostetakse piisavalt, et nende tootmine tasub ära. Sest ükski neist juhenditest ei kutsunud mind ostma, minu jaoks oli tegemist kasutu paberpahnaga. Ning arvestades, et üsna pidevalt võis märgata nende juhendite/raamatute juures allahindluse silte, ning et tänasel päeval enam selliseid asju poes ei märka, siis võib arvata et ega need ilmselt ka teiste mängurite hulgas just väga hinnatud polnud.

Kuid 8 märtsil 2016 müügile ilmuv Tom Clancy’s The Division: New York Collapse aga on strateegia juhend mis mind tõepoolest ostma kutsub. Nimelt sisaldab antud raamat reaalseid ellujäämise juhendeid. Reaalseid juhendeid kuidas peale katastroofi ellu jääda, alates omale peavarju ehitamisest ja toidu leidmisest.

Lisaks ellujäämise juhenditele sisaldab raamat ka mängu taustalugu ja seitset raamatust eemaldatavat asja nagu näiteks linnakaart. Tõsi New York’i linnakaardi ja transpordi kaardiga pole meil siin Euroopas peale mänguloo lisana reaalset muud midagi peale hakata, kuid New York’lastele on see kindlasti lisaboonus.

Kõik see kokku on pannud mind mõtlema, et kui hind on sobilik, siis ilmselt Tom Clancy’s The Division: New York Collapse raamat on esimene mängujuhend mille ma oma elus ostan.

NYCarticle_BOOK_COVER_215443