The Last of Us: Left Behind tuleb välja eraldiseisva mänguna.

0
98

Eelmine aasta ilmunud The Last of Us´i lisapakk Left Behind tuleb 12. mail PS4 ja PS3 konsoolidele välja eraldiseisva mänguna. See tähendab seda, et lisapaki mängimiseks pole enam The Last of Us põhimängu vaja. Hea võimalus kõigil kellel konsoolipõlvkonna vahetumisega DLC mängimatta jäi see tagantjärele ära mängida.

Mängu allalaadimine PSN poest hakkab maksma $10/£8/€10 olenevalt regioonist.

Mänguga on kaasas ka kahe tunnine Factions Multiplayer demoversioon. Täieliku multiplayer mängu lahti lukustamiseks on vaja maksta veelkord $10/£8/€10.

 

 

Lisaks sellele uudisele tasub veel ära märkida, et  YouTube kasutaja Grant Voegtle on teinud ära meeletu töö ja monteerinud The Last of Us põhimängu läbimängimise teleseriaali sarnaseks videoks. Välja on monteeritud kõik sihiku vaated ja quick time evendid ja juurde on lisatud erinevaid kaadreid keskonnast, mis muudavad stseenide vahetumise sujuvamaks. Iga episood on alla tunni pikkune muutes nende vaatamise mugavamaks. Soovitan soojalt seda vaadata kõigil kellel pole plaanis põhimängu ise mängida aga sellegi poolest sooviksid teada saada, miks The Last of Us niipalju aasta mängu tiitleid endale korjas.