Uncharted: The Nathan Drake Collection

0
264

Omajagu aega juba väljas ja kõigile ammu tuntud mänguseeria Uncharted on ehk alatiseks märkimisväärne seiklus-, tulistamis- ja platvormmäng. Uncharted The Nathan Drake Collection on parim viis kogemaks Uncharted triloogiat.

Kõigil kolmel mängul on FPS kahekordistatud, valgustus ja tekstuurid parendatud ja lihvitud. Uncharted Drakes Fortune on juba 8 aastat vana, küll erinevalt järgmisest kahest mängust seerias, Among Thieves ja Drakes Deception, ei ole ta nii hästi säilinud, kuid siiski näeb veel rabav välja ja mängitavus on ka veel tipptasemel.

Among Thieves ja Drakes Deception on ülihästi säilinud mängud, kohati isegi võrreldavad tiitlitega, mis on PS4’le loodud. Kahjuks ei lisatud Nathan Drake Collectionisse mitmikmängu ei kummassegi viimasesse mängu.

Nathan Drake Collection, arvestades Uncharted legendaarsust, võinuks sisaldada rohkem fännidele pühendatud sisu, nagu nt: kulisside tagune loomislugu, tegelaste biograafia etc. See ei ole küll suur puudus, aga nagu öeldud, nii legendaarse staatusega mäng väärib rohkemat.

Mängu on lisatud ka kaks uut raskusastet: Explorer Mode (ülilihtne) ja Brutal Mode (extra Crushing).

Nathan Drake Collection on kindlasti väärt ost uustulnukatele ja varasematele fännidele, kuna isegi mitu korda läbitud mäng selles uues formaadis on siiani suud ammutama panev ja nagu täiesti uus seiklus.

Platvorm(id): PS4,
Ilmus: 09 Oktoober 2015
Arendaja: Naughty Dog Software, Bluepoint Games
Levitaja: SCE
Ülevaade tehtud: PS4