Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition vajab 130GB vaba ruumi

0
116

Viimasel ajal on mängude suurused päris kiirelt kasvanud. Erandiks ei ole ka uus Call of Duty: Infinite Warfare komplekt, mis sisaldab lisaks põhimängule ka Modern Warfare Remastered versiooni. Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition vajab vähemalt 130GB vaba ruumi.

Kuna Modern Warfare Remastered ise võtab vähemalt 40GB ruumi (niipalju vajas ruumi MWR Early Access PlayStation 4’l), siis Infinite Warfare suuruseks saab olema umbes 90GB. Ilmselt on selle üheks põhjuseks siinkohal Activisioni lubadus, et Infinite Warfare hakkab PlayStation Pro’l jooksma 4K resolutsiooniga ja pakub HDR pilti.

Lisaks tuletame oma lugejatele siinkohal meelde, et juhul kui te ostate nimetatud komplekti füüsilisel plaadil, siis Modern Warfare tuleb kaasa küll digitaalse versioonina, kuid mängu käivitamiseks on vajalik, et Call of Duty: Infinite Warfare plaat oleks sel hetkel lugejas. Selle liigutuse üheks põhjuseks on Activisioni soov takistada seda, et need kes soovisid ainult Modern Warfare Remastered versiooni, ei saaks Infinite Warfare mängu edasi müüa.