DOOM’i suletud beeta mängimisajad avalikustati

0
87

Bethesda avalikustas täna nende brutaalse tulistamismängu DOOM’i suletud beeta prooviajad, koos uue treileriga. Mängu saab proovida 31’st märtsist 3’nda aprillini.

Beetas saab proovida kahte mitmikmängu tüüpi – klassikaline Team Deathmatch ja Warpath, mida saab proovida kahel erineval tasemel, nendeks on Heatwave ja Infernal.

Seda kas sa saad beetat proovida saab kontrollida siit. Kui sa oled üks neist, kes eeltellis Wolfenstein: The New Order’i, siis saad sa kindlasti beetas osaleda.

Treileris on näha väga kiiret ja action’it täis mängustiili. Lisatud on ka deemonina mängimise võimalus. Nimelt kui korjad üles deemoniruuni (või tappes mängija, kes on ise selle üles korjanud), avanevad mängijal täiesti uued võitlusvõtted. Mäng on väga (ja see on hellitavalt öeldud) brutaalne ja verine, lubades näiteks lõpetada vaenlased eriliste lõpetamisvõtetega, mis tavaliselt kulmineeruvad korraliku verevalamisega.

DOOM’i beetat on võimalik proovida 31’st märtsist kuni 3’nda aprillini, Windows PC, PlayStation 4 ja Xbox One platvormidel.