E3 2016 Ubisofti pressikonverentsi kokkuvõte

0
115

Ubisofti E3 2016 pressikonverents oli sel aastal vaieldamatult parimate hulgas. Seda juba kasvõi sellel lihtsal põhjusel, et kui jutuks tulid mängud, siis ei libisetud detailidest kiirelt üle nagu me nägime seda tehtavat mitmel teisel pressikonverentsil.

Pressikonverents avatakse erinevates kostüümides tantsijatega laval, kes Queeni “Don’t Stop Me Now” saatel ringi kargavad. Tegemist on loomulikult Just Dance 2017 mänguga, mis tuleb kõikidele platvormidele.

Peale sissejuhatust teatab Aisha Tyler uuest mängust – Ghost Recon: Wildlands, lubades meile midagi enneolematut. Tegemist on avatud maailma mänguga, mis lubab sul missioone teha millal soovid ja kuidas soovid.

Lisaks trailerile ja jutule mängu taustast, demonstreerivad neli mängijat ka üht missiooni. Juhul kui sul on sõbrad kellele meeldivad sedalaadi mängud ja kellega koos on hea meeskonnatööd teha, siis on tegemist suurepärase mänguga. Samal ajal suvaliste mängijatega onlines, ilma mikrofonita, lõppeb kogu asi aga ilmselt Rambo stiilis ringi jooksmise ja tulistamisega. Igal juhul paistab tegemist olevat ühe laheda mänguga Ubisoftilt, mille kindlasti omale hangin.

Ghost Recon: Wildlands tuleb müügile 2017 aasta märtsis.

Järgmisena ilmub ekraanidele trailer, mis räägib inimkonna lähitulevikust, kus kuritegude kasv on kohutava kiirusega kasvanud. Kes päästab inimkonna?

Paistab, et appi tõttavad superkangelased South Park mängust. South Park: The Fractured But Whole on järg Stick of Truth mängule. Ka uues mängus on Uus Poiss (The New Kid), kelle ümber kogu lugu keerleb. Kui eelmises osas mängiti fantaasia kuningriigis, siis seekord vajab maailm superkangelasi.

Oma supervõimed on sul mängu alguses võimalik ise valida, kuid sinu taustaloo jutustab Cartman. Ja tegemist ei ole lihtsalt niisama looga, vaid tõeliselt South Parkilikult traagilise looga.

South Park: The Fractured But Whole tuleb müügile 6’ndal detsembril 2016. Xbox One või Steam kasutajad saavad mängu eeltellimisel kaasa tasuta Stick of Truth koopia.

Järgmiseks tuli The Division. Aisha Tyler teatab, et The Divisionil on üle 10 miljoni mängija.

The Divisioni uus lisa Underground, jõuab Xbox One ja PC kasutajateni 28’ndal juunil. PlayStation 4 omanikud peavad ootama augustini.

Lisaks antakse Ubisofti 30’nda sünnipäeva puhul The Divisioni tasuta Ghost Recon, Splinter Cell ja Rainbow Six riideesemeid. Juhul kui oled The Divisioni mängija, siis tegemist on kosmeetiliste esemetega ja need ei anna mängule midagi juurde. Ehk siis üsna kasutu kraam.

Kui Undergroundi tegevus toimub maa all tunnelites, siis teise lisa, Survival tegevus toimub pimedas linnas keset lumetormi, otsides viirusele ravi. Eesmärgiks on loomulikult selle käigus ellu jääda.

Järgmiseks ilmuvad lavale Jason Holtman ja plätudes Palmer Luckey. Juttu tuleb Eagle Flight VR mängust, mille PvP Capture the Flag matshi siis ka demonstreeritakse. Mäng tuleb müügile sügisel.

VR teemaga jätkatakse ja järgmiseks näidatakse Star Trek: Bridge Crew mängu, mida pärast laval taevani kiidetakse. Kõrvu jäävad kummitama selle jutu juures kui ilusa graafikaga see mäng on. Ilmselt see mida nemad mängisid ja meile ekraanil näidati olid kaks erinevat versiooni. Sest mulle tundus küll tegemist olevat üsna vana kandilise, koleda ja puise mänguga.

Star Trek: Bridge Crew tuleb sel sügisel kõikidele VR süsteemidele.

Pärast pikka Star Trek teemat jõuti lõpuks ühe laheda mänguni mida olen kannatamatult oodanud – For Honor. Kindlused, viikingid, samuraid, rüütlid, lahingud.

Lisaks trailerile näidatakse ka mängu ennast, kus viikingid kindlust ründavad. Lahingud paistavad olevat päris korralikud. Minu jaoks on tegemist ühe oodatuima mänguga järgmisel aastal.

For Honor tuleb müügile sõbrapäeval, 14’ndal veebruaril, 2017.

Ekraanidele ilmub punane robot Bud, mängust Grow Home. Uues järjes on sul avastada kogu planeet, kuni kuuni välja ja mängu nimeks on Grow Up. Müügile tuleb mäng PC, Xbox One ja PlayStation 4’le juba 4’ndal augustil.

Ja siis kargavad lavale kaks triibulist klouni kes teatavad, et juba on saadaval selline mäng nagu Trials of the Blood Dragon.

Ning loomulikult ei saa ka sel aastal ilma Assassin’s Creed’ita. Tõsi, seekord ei tule juttu siiski mitte mängust, vaid räägitakse hoopis detsembris ilmuvast filmist.

Seejärel aga kõikide suurte ja väikeste fännide rõõmuks juba Watch Dogs 2. Uueks kangelaseks on noor häkker Marcus, kes liitub DEADSEC organisatsiooniga. Mängu graafika näeb välja päris kena ja mängijatele lubatakse hulgi uusi tehnikavidinaid, trikke ja kõike muud.

Watch Dogs 2 tuleb müügile juba selle aasta 15’ndal novembril ja ilmub PC, PS4 ja Xbox One platvormidele.

Viimaseks mänguks on midagi erinevat, ekstreemspordi mäng – Steep. Mängija saab Mont Blanc alal ringi trikitada, kasutades selleks siis kas suuski, lumelauda, ja teisi vahendeid. Ja kõike mängus tpoimuvat on hiljem võimalik taas läbi vaadata erinevate nurkade alt. Ja soovi korral seda materjali koos sõpradega jagada.

Tegemist on avatud maailmaga, kus saab koos sõpradega mängida. Tundub üks päris lahe ja võimas mäng neile kellele selles stiilis mängud meeldivad.

Pärast seda ilmuvad taaskord kõik lavale, koos Yves Guillemot’ga, kes kogu teema kokku võtab. Ja ongi Ubisofti pressikonverents selleks korraks läbi. Ja nagu eespool juba mainisin, oli tegemist ühe parima pressikonverentsiga sel aastal.

Ubisofti E3 2016 pressikonverentsi saab näha siit: