Elder Scrolls Online alates homsest tasuta Xbox One konsoolil

0
182

Eelmisel nädalal oli Elder Scrolls Online tasuta arvutile ja PS4 konsoolile. Sel nädalal on kord Xbox One käes. Alates kolmapäevast kuni pühapäevani saab Xbox One konsoolil tasuta mängida Elder Scrolls Online. Selleks mine Xbox Store ja lae alla The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, mis vajab umbes 80GB vaba ruumi.

Uue konto loomisel antakse kasutajale 500 krooni virtuaalraha, mille eest saab omale osta riideid, lemmikloomi ja muud säärast. Peale tasuta mänguperioodi jääb sinu kasutaja ja kõik asjad alles ning saad neid peale mängu ostmist edasi kasutada. Samuti on võimalik sel ajaperioodil mäng omale tavapärasest soodsama hinnaga osta.

Kui mängid sel nädalavahetusel Elder Scrolls Online saad sa osaleda ka One Tamriel “Trip of a Lifetime” (Elu Vägevaima Reisi) loosis. Viis õnnelikku võitjat saavad valida omale reisipaketi mis viib nad ühte viiest eksootilisest asukohast. Reisipakett sisaldab majutust, toitlustust ja põnevaid ekskursioone koos kohalike giididega. Registreerimiseks mine One Tamriel “Trip of a Lifetime” leheküljele.