HALF-LIFE: 3 plakat Gamescomil

0
110

Colognes märkavad Gamescomile saabujad teiste plakatite vahel ka HALF-LIFE: 3 plakatit. Ning neile kes on Half-Life 3 tulekut juba aastaid kannatamatult oodanud, võib see esimese hooga kindlasti põhjustada kiirenenud südamerütmi ja kõrgema vererõhu.

Aga need kes plakatit hoolikamalt loevad ja uurivad, märkavad et kirjas ei ole mitte HALF-LIFE 3, vaid hoopis “HALF-LIFE: 3” ja selle all veidi väiksemas kirjas “redakteure, die es damals gespielt haben”, mis eesti keelde tõlkides peaks tähendama “toimetust, kes seda kunagi mängisid”. Kokku saab plakatilt lugeda, “Half-Life: 3 toimetust, kes seda kunagi mängisid”. Ehk siis plakatil olev number 3 ei viita mitte Half Life 3’le, vaid hoopis kolmele toimetusele kes kunagi Half-Life mängu mängisid. Ning plakati alumises osas on Saksamaa mänguteemaliste lehekülgede Spieletipps ja Giga Games logod, kes siis ilmselt selle plakati eest Gamescomil maksid. Plakatil on märgitud ka mõlema kompanii asukohad, kust neid Gamescomil leida võib.

Tegemist on maailmatasemel trollimisega, millest selle nädala jooksul sotsiaalmeedia vahendusel ja teistes meediakanalites kindlasti veel korduvalt räägitakse.

Huvitav mida VALVE sellest plakatist arvab? 😉