HOIATUS The Division mängijatele: Ära installeeri veel Nvidia uusi draivereid!

0
111

Nvidia drivers brokenNvidia lasi eile õhtul välja GeForce GPU omanikele uued draiverid The Division mängu jaoks. Draiverite versiooniks on 364.47, ning eesmärgiks oli The Division ja Need for Speed mängude optimiseerimine.

Siinkohal soovitame uute Nvidia draiverite alla laadimise ja installeerimisega oodata. Nimelt kasutajad kes on arvutile uued draiverid installeerinud kurdavad Nvidia ja NeoGAF foorumites erinevate probleemide üle. Alates sinisest ja mustast ekraanist kuni selleni välja, et mitmetel kasutajatel ei õnnestu enam Windowsi käivitada.

Nvidia ei ole hetkel suutnud veel tuvastada mis neid probleeme põhjustab, kuid tegeleb probleemide uurimise ja põhjuste välja selgitamisega. Loodetavasti võib lähimate päevade jooksul uusi parandatud draivereid oodata.

Neile kes aga on juba jõudnud omale uued draiverid installeerida ja kui sul esineb samuti probleeme, soovitame Windowsi käivitada Safe-Mode‘s, eemaldada uued draiverid ja taastada eelmine töötav versioon. Proovida võib ka mõnda draiverite eemaldamise aplikatsiooni nagu Display Driver Uninstaller.