Kuulujuttude kohaselt töötab Sony “Playstation 4.5” kallal

0
108

Kõlakate kohaselt töötab Sony natuke kiirema Playstation 4 kallal, et toetada 4K mängimist. Ei ole veel teada, mis selle projekti ametlik nimi on. Kotaku andmeil on mitmed arendajad, kes Sony’ga rääkinud on (üldiselt, mitte spetsiifiliselt sellest projektist), nimetanud uut konsooli Playstation 4.5′ks ja PS4K‘ks. On ka võimalik, et Sony vaid testib mõningaid Playstation 4 uuendusi, mis pole ettenähtud sellel aastal (või üldse) väljalaskmiseks.

Me ei saa kommenteerida kuulujutte ja spekulatsioone, ütles üks Sony esindaja Kotakule.

Kõlakate kohaselt käib jutt paremast GPUst, mis tähendaks paremat üleüldist graafikat ja võimekust ning 4K tuge mängimisel. Playstation VR peakomplekti jaoks peaks see samuti tähendama PC-põhiste VR peakomplektidega tasavägisemat sammu pidamist. Seni toetab PS4 vaid 4K pilte ja videosid, kuid 4K mänge PS4 ei toeta.

Kuuldavasti on Sony kohtunud mitmete arendajatega möödunud nädalal San Francisco Game Developers Konverentsil, mis võib viidata sellele, et tegemist võibki reaalse projektiga olla. Mida see aga praegustele Playstation 4 omanikele tähendada võiks, pole veel teada.

Allikas: Kotaku