Nintendo uus konsool jõuab müügile 2017 aasta märtsis

0
145

Nintendo teatas, et Nintendo NX – “täiesti uue kontseptsiooniga mängukonsool” – jõuab müügile 2017 aasta märtsis. Ning Nintendo Wii U tootmine lõpetatakse 2018 aasta märtsis. Ehk siis aasta peale Nintendo NX müügile tulekut.

Lisaks kinnitas Nintendo president Tatsumi Kimishima, et Nintendo NX konsooli E3 2016’l esitlusele ei tule. Mis tegelikult ei tohiks siiski kellegile üllatusena tulla. Küll aga plaanib Nintendo sel aastal E3’st osa võtta ning tutvustada oma uut The Legend of Zelda’t, mis ilmub aastal 2017 nii Wii U’le kui NX’le.

Nii et kõigil uudishimulikel tuleb siiski veidi kannatada, kuni Nintendo oma uut konsooli maailmale tutvustab. Küll aga võib loota, et näiteks Sony tutvustab E3’l uut PS4 Neo’d ja selgitab fännidele milleks uut konsooli vaja on. Ning kui Microsoft on E3 ajaks suutnud lõpuks välja selgitada oma konkreetsed plaanid Xbox’iga, siis ehk saavad ka Xboxi fännid selgust E3 ajal, kas siis ikkagi tuleb uus Xbox või ei tule. Senised Microsofti esitlused ja vastused pressile on olnud teineteisele vastukäivad.