No Man’s Sky tulek lükati edasi, mängustuudio Hello Games saab ähvardusi

0
70

Algselt pidi No Man’s Sky kasutajateni jõudma 24 juunil, kuid Hello Games lükkas mängu müügile tuleku edasi augustisse. UK’s tuleb mäng müügile 12’ndal augustil, ülejäänud Euroopas aga kaks päeva varem, 10’ndal augustil.

“Lõpliku tähtaja lähenedes me mõistsime, et meil on vaja lisaaega mängu jaoks, et see vastaks meie standarditele. Seetõttu olime sunnitud tegema raske valiku ja mängu välja tuleku mõned nädalad edasi lükkama, et saaksime oma fännidele pakkuda midagi erilist. Me mõistame, et see uudis võib olla paljude jaoks suur pettumus. Selle mängu loomine on olnud üks raskemaid asju, mida ma oma elus olen teinud, aga me oleme eesmärgile üsna lähedale jõudnud nüüd ja me oleme valmis tegema raskeid valikuid, et kõik tuleks välja nii nagu peab. No Man’s Sky universum on uskumatult suur. Suurem kui te endale ette kujutada oskate. Seda tüüpi mängu ei ole mitte keegi varem üritanud teha, palju väiksema meeskonnaga kui keegi arvata oskaks,” räägib Sean Murray.

Fännid aga on selle uudise peale üsna kurjaks saanud ja saadavad Hello Games töötajatele surmaähvardusi. Murray kinnitab Twitteris, et ta on selle nädala jooksul saanud mitmeid surmaähvardusi.

Aga Hello Games töötajad pole ainukesed keda on ähvardatud. Ka ajakirjanikud, kes kiirelt uudist kajastasid, on No Man’s Sky fännidelt saanud mitmeid ähvardusi.

Kuigi Hello Games mängustuudio töötajatele on ilmselt see midagi uut, millega nad varem pole kokku puutunud, siis ajakirjanike, youtuberite ja suuremate mängustuudiote jaoks peaks see aga olema üsna tavaline asi juba. Seetõttu on twitteris ja foorumites mitmed kasutajad soovitanud sellistest ähvardustest üle saada ja surmaähvardusi saatnud vihast vahutavaid fänne lihtsalt ignoreerida.