PlayStation 4 Pro nüüd müügil

0
216

Alates tänasest on Eestis müügil PlayStationi tootevaliku uusim ja võimsaim mängukonsool PlayStation 4 Pro.

PS4 Pro asetub tootevalikus hiljuti värskema ilme saanud PS4 kõrvale ning selle võimsam protsessor ja graafikakaart võimaldavad mängida 4K resolutsiooni või suuremat kaadrisagedust pakkuvaid mänge. Sarnaselt teiste PlayStation 4 mudelitega toetab ka PS4 Pro HDR pilditehnoloogiat, mis pakub vastava valmidusega teleritel suuremat värvivalikut ning tõetruumaid heledaid ja tumedaid toone.

PlayStation 4 Pro“PlayStation 4 Pro väljatulek on meie jaoks väga oluline tähis. Mitte kunagi varem ei ole me tutvustanud konsooli eluea jooksul selle võimsamat versiooni,” sõnas Jim Ryan, Sony Interarctive Entertainment Europe president. “See näitab ühtlasi meie pühendumust innovatsioonile ning võimaldab mänguarendajatel luua mänge, mis pakuvad mängijatele seniolematut mänguelamust.”

Mõlemal konsoolil on võimalik mängida kõiki PS4 süsteemile loodud mänge. Mängijad, kelle telerid ei toeta 4K ega HDR funktsioone, saavad toetatud mängudes PS4 Pro abil nautida suuremat või ühtlasemat kaadrisagedust ning paremat graafikat.

Lisavõimalusena on PS4 Pro konsooli abil võimalik vaadata Netflixi ja YouTube’i 4K resolutsioonil voogesitust. YouTube on juba praegu üks suurimaid 4K sisu pakkuvaid teenuseid ning arvatakse, et Netflixi 4K videovalik kasvab aasta lõpuks 600 tunnini.

PlayStation 4 Pro on müügil Sony Center ja Euronics kauplustes. Sony Center kauplustes on üleval ka demo seadmed, mida saab soovi korral lähemalt näha ja proovida.

Uuest PlayStation 4 Pro konsoolist tuleb juttu ka tänaõhtuses Puhata ja Mängida saates, mida saab õhtul kell seitse otse näha ja kuulata siit.

[divider]PlayStation 4 Pro tehnilised andmed[/divider]

Nimi PlayStation®4 Pro
Värvus Must
Tootekood CUH-7000
Protsessorid CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8-tuumaline
GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ tehnoloogia
Mälu GDDR5 8GB
Kettamaht 1TB
Mõõtmed 295×55×327 mm (laius × kõrgus × sügavus)
Kaal Ligikaudu 3.3 kg
BD/ DVD seade BD × 6 CAV
DVD × 8 CAV
Sisendid/väljundid Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3
AUX väljund × 1
Võrguseade Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth® 4.0 (LE)
Voolutarve AC 100V, 50/60Hz
Energiatarbimine Max. 310W
Töökeskkonna temperatuur 5ºC – 35ºC
AV väljund HDMI™ väljund (toetab 4K/HDR)
DIGITAL OUT (OPTICAL) port