PlayStation Experience 2016 üritusel anti teada, et The Last of Us saab omale järgmise osa

0
153

Nädalavahetusel Los Angeleses toimuvale PlayStation Experience 2016 üritusele tuli kokku tuhandeid fänne, et proovida uusi huvitavaid PlayStation 4 mänge. Kuid kõige rohkem said tähelepanu ilmselt siiski hoopis teated uutest mängudest.

Fännide suureks rõõmuks tehti teatavaks, et tulekul on The Last of Us Part II. Loomulikult on mängu ilmumiseni veel pikalt aega, kuid Neil Druckmann oli nõus siiski kohale tulnutele veidi infot jagama mängu kohta. Uue osa tegevus toimub mõned aastad hiljem ja Ellie on nüüd 19 ning mängloo üheks peamiseks osaks on vihkamine.

Juttu tehti üritusel ka uuest Uncharted: The Lost Legacy‘st, mille tegevus leiab aset sõjast räsitud Indias ning peategelasteks on hoopis Chloe Frazer ja Nadine Ross.

Wipeout Omega Collection ulmerallikas on mängu uusversioon PS4 Pro kasutajatele kel on kodus ka 4K ja HDR toega teler.

Soome mängustuudio Housemarque toob koos Eugene Jarvisega mängijateni uue mängu milleks on Nex Machina. Mängu arendamisel on inspiratsiooni ammutatud Robotronist ja Smash TV’st.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom ilmub koostöös Jaapani Level-5 ja animatsiooni stuudio Ghibliga. Mäng peaks Euroopas müügiule tulema millalgi 2017 aasta jooksul.

Loomulikult oli jälle kohal ka Hideo Kojima ja Guerrilla Games. Hideo Kojima kinnitas, et tema uus mäng Death Stranding jookseb mängumootoril Decima modifitseeritud versioonil. Decima mängumootoril jookseb PlayStationi üks enim oodatuimaid eksklusiivmänge Horizon Zero Dawn. Lisaks teatas Kojima, et tema uueks koostööpartneriks on mängumootori loonud Hollandi stuudio Guerilla Games.

Kojima on varasemalt kinnitanud, et kuigi tema uus mäng ei ole just otseselt avatud maailmaga mäng, on tegemist siiski mänguga mida kõik The Divisioni ja Unchartedi fännid nautima peaksid.