Sony vastus ristvõrgus mängimisele

0
70

Nädala algul teatas Microsoft, et avavad ristvõrgus mängimise võimaluse kõigile arendajatele. Teoreetiliselt tähendab see seda, et tulevikus saavad mõnes mängus Xboxi, arvuti ja PlayStation 4 kasutajad omavahel koos mängida.

Microsofti pressiteatele vastas Sony alljärgnevalt:
Playstation on juba varasemalt ristmängimist toetanud PC’ga mitme mängu puhul, alustades mängudest nagu Final Fantasy 11, PS2 ja PC (2002). Kui arendajatel on huvi ristvõrgus mängimise toe lisamise vastu oma mängule, saavad nad meiega seda täpsemalt läbi arutada.”

Sony võinuks vaikida, aga nendelt vastuse saamine on kindlasti julgustav ja PS4 vs Xbox mängimine võibki ehk kunagi reaalsuseks saada.

On veel vara öelda, kui paljud arendajad ristmängimise toetamisest huvitatud üldse on, aga üks mängudest mis hakkab PC ja Xbox One ristmängimist toetama, on Rocket League. Kas sinna nimekirja lisandub varsti veel mänge, saab võib-olla kuulda selle aasta E3’l.

Sony märgib ka, et on toetanud Playstation ja PC vahel ristmängimist rohkem kui 10 aastat, aga PS ja Xbox ristmängimine oleks täiesti esmakordne kogemus.

Allikas: The Verge