Sel nädalavahetusel saab Elder Scrolls Online tasuta mängida

0
162

Alates tänasest kuni 20 novembrini saab Elder Scrolls Online tasuta mängida PS4 ja PC platvormidel.

Hea võimalus kõigile neile kes ei ole omale mängu veel ostnud kuid tahaksid seda siiski järgi proovida, et oma silmaga veenduda kas mäng ikka on nii hea nagu räägitakse.

Et mängu PlayStation 4‘l mängida ei tule sul teha muud kui otsida PlayStation Stores üles The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, mäng alla laadida ja luua oma ESO konto. PlayStation Plus olemasolu ei ole vajalik. Mängu allalaadimiseks on vaja 73GB vaba ruumi.

PlayStation 4 Pro omanikele infoks niipalju, et kui sul on kodus olemas ka 4K teler, siis The Elder Scrolls Online on üks neist mängudest mis toetab 4K resolutsiooni.

Kui sa plaanid mängida arvutil, siis mängu alla laadimiseks mine The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Steami leheküljele. Seejärel installeeri mäng ja loo oma ESO konto.

Meeles tasub pidada seda, et nädalavahetusel saab tasuta proovida ainult The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited baasmängu. Igasugused lisad ei ole pakkumisse kaasatud. Uue konto loomisel antakse uuele kasutajale 500 krooni virtuaalraha, mille eest saab omale osta riideid, lemmikloomi ja muud säärast. Peale tasuta mänguperioodi jääb sinu kasutaja ja kõik asjad alles ning saad neid peale mängu ostmist edasi kasutada.

Kui mängid sel nädalavahetusel Elder Scrolls Online saad sa osaleda ka One Tamriel “Trip of a Lifetime” (Elu Vägevaima Reisi) loosis. Viis õnnelikku võitjat saavad valida omale reisipaketi mis viib nad ühte viiest eksootilisest asukohast. Reisipakett sisaldab majutust, toitlustust ja põnevaid ekskursioone koos kohalike giididega. Registreerimiseks mine One Tamriel “Trip of a Lifetime” leheküljele.

Kuigi sel nädalavahetusel on Elder Scrolls Online tasuta ainult PS4 ja PC mängijatele ei ole Xbox One kasutajaid unustatud. Peatselt on ESO tasuta nädalavahetus tulemas ka Xbox One konsoolile.