Sony tahab terminit “Let’s Play” omale kaubamärgiks registreerida

1
113

PlayStationi omanik Sony on märganud, et termin “Let’s Play” on YouTube kasutajate hulgas populaarne termin, ning on otsustanud selle termini omale kaubamärgiks registreerida.

“Let’s Play” on laialdaselt kasutatud termin mida mängurid kasutavad üsna tihti oma mänguvideote juures. Hoolimata sellest esitas Sony oktoobris taotluse Ühendriikide Patendi ja Kaubamärgi ametile, sooviga registreerida “Let’s Play” oma kaubamärgiks.

Hetkel on tänu teisele sarnasele kaubamärgile aga Sony taotlus tagasi lükatud. Nimelt on juba olemas kaubamärk “LP Let’z Play” ja seetõttu võib “Let’s Play” kaubamärk tekitada kasutajates segadust.

Sonyl on kuue kuu jooksul võimalus kaitsta oma esitatud kaubamärgi taotlust, ning selgitada milleks kaubamärki kasutama hakatakse.

Peale seda kui Sony kaval liigutus “Let’s Play” kaubamärgina registreerida avalikuks tuli, tänu NeoGAF kasutajale Seraphis Cain, on mitmed YouTuberid ja mängurid juba valjuhäälselt pahameelt avaldanud Sony sigatsemise üle. Kuid on ka neid kes Sony kaitsevad väites, et Sony ei hakka mänguritel antud termini kasutamist takistama. Vaid et eesmärgiks on hoopis takistada selle termini kasutamist oma konkurentide, nagu Nintendo ja Microsoft, poolt.

Comments are closed.