Total War: Warhammer

0
258

Creative Assembly on tulnud välja oma kümnenda Total War seeria mänguga mis selkorral kannab nime Total War: Warhammer.

Warhammer peaks olema kõigile fantaasia-mängude fännidele teada ja tuntud kui suurepärane klassika ja oma ala tripple-A tiitel, olgu selleks mänguks Warhammer 40,000 (nn. pen-and-paper role playing game) kui ka digitaalsed väljalasked PC platvormile.
Nüüd on kaks suurt ja võimekat löönud omavahel käed ja toonud meieni sellise linateose nagu seda on Total War: Warhammer, kus juba teada tuntud rassidena käsitletakse Impeeriumit (The Empire – inimrass), Päkapikke (Dwarfs), Rohenahku (Greenskinsgoblin’id/orc’id), Vampiiri Krahve (Vampire Counts), Kaose Sõdalasi (Warriors of Chaos). Iga rass toob enesega kaasa lõputul hulgal uusi vallutusi ja legendaarseid kangelasretki kus igal rassil on oma kindel eesmärk vallutuste näol. Kõik rassid omavad alustades suuremaid ja väiksemaid vihavaenlaseid ning liitlasi teiste rasside näol.

Total War’ile iseloomulikult on sõja-mood seotud käikude põhise ringiliikumisega oma impeeriumi ja vaenlaste alade peal kus kohtumine vastaste armeedega on möödapääsmatu, ning sealt edasi juba teada tuntud reaal-ajas armeede vahelised sõjad mis Total War’ist on teinud selle suurepärase mängu nagu ta seda ka praegu on.
Esmakordselt aga on mängu toodud lendavad üksused, mida eelnevates mängudes pole näinud ja see on suurepärane samm edasi minu silmis.

flying-warhammer

 

Olles täringuplatsil (Dungeon & Dragons’it mängides -toim.) pea alati valinud päkapikkude sugupuu esindamise, siis ei saanud ma muud teed valida ka Warhammer’it mängides, siinkohal pean nentima, et tunne oli meeletult kodune ja päkapikkudele on antud just see sõjakas iseloom mida harjunud nägema ka D&D mängudest.
Lisaks uuenenud elementidele on mängu tulnud hulgaliselt uusi üksuseid keda värvata oma lahingutesse või kellega sisse piirata vastaste kindluseid ja barrikaade.
Kui vaadata tagasi Total War seeria mängudele, mis on truuks jäänud oma ideoloogiale nagu seda jäid Shogun – mis tõi meieni unikaalse Jaapani sõjapidamise kultuuri, Napoleon – mis juhatas kõiki oma mängijaid läbi Napoleon’i sõjaliste vallutuste, nii ka Warhammer pakub kõigile table-top mänguritele just selle unustamatu taaskohtumise oma mängunuppudega (Warhammer 40,000 mängust) digitaalsel kujul mis peaks iga tulihingelise mänguri üheks suurimaks rõõmuks olema.

warhammer

 

 

Kindlasti tasub proovida mängu just neil kes eelnevalt Warhammer’i mänge mänginud, olenemata sellest kas paberi ja pliiatsiga või digitaalsel kujul, ning nendel kellele on meeltmööda fantaasia teemalised suured sõjad mida ise juhtida tahaks.
Astu võitlustulle suursuguse väejuhina ja valluta vaenlaste piirid – seda kõike Total War: Warhammer ka pakub.

Mäng on saadaval mitmetes online mängupoodides sealhulgas ka progames.ee keskkonnas – mina omalt poolt soovitan kõigil RPG fännidel käesolev mäng ka endale hankida.

Ootame ka Sinu arvamust!

Jäta märge kommentaariumisse.

Platvorm: PC
Ilmus: 24 mai 2016
Arendaja: Creative Assembly
Levitaja: Progames
Ülevaade tehtud: PC
Mängu saab osta siit:
osta_steam osta_progames

Graafika
Sisu
Heli
Mängulõbu
Lugejate hinne0 Votes
Hea
Lendavad üksused
Warhammer'i frantsiisi kasutamine
Halb
Pikaldane õppimiskurv
Pikavõitu sissejuhatus/õpetus
4.7
Meie Hinne