Tulevane indie-hitt: Tower of Samsara

0
98

Väga tihti sünnivad uued indie-projektid, mis kiiresti maa alla kaovad. Enamasti toetatakse neid Kickstarteri või GoFundMe vahendusel, aga ka seal juhtub nii, et projekti alustajad pistavad raha tasku ja haihtuvad. Twitteris ja Kickstarteris surfates jäi mulle silma üks huvitav uus mäng – Tower of Samsara. Mäng on tugevalt inspireeritud Dark Soulsist ja universumi müsteeriumitest.

Mängu tegevus toimub üle maailma ja ka su enda alateadvuses. Alustades Pluutolt ja liikudes enda sisemusse, et avastada elu mõte. Mängus võitled sa erinevate vaenlastega, ning bossi-võitlustes on sul võimalus nad kas hukata või ellu jätta. Need tegevused mõjutavad sinu karmat, mis omakorda mõjutab mängulugu ja muid pisidetaile mängus. Samsara ise on “lõpmatu tsükkel, millel pole algust, aga mille saab lõpetada nirvaanaga”.

Mängu kallal töötab neli inimest, kes kõik tegutsevad eri valdkondades ning on oma alal väga pädevad. Kickstarteri lehte sirvides on iga inimese töö kohta näidis. Mulle isiklikult jäi silma (või õigemini kõrva) muusikateos Chris Christodoulou poolt, keda mõned võivad teada Risk of Raini muusika loomise poolest.

Tower of Samsarat on oodata 2018. aasta detsembris. Mäng tuleb PC/Mac’ile, PS Vitale, ning kui leitakse piisaval hulgal toetajaid, siis ka PS4 ja Nintendo NX konsoolidele. Lähemat infot saab SIIT.