Uus Star Wars mäng tuleb Titanfalli loojatelt

0
105

Järgmine Star Wars mäng on tulemas, tänu EA ja Disney vahel sõlmitud videomängude lepingule. Seekord on mängu arendajaks Titanfalli loonud Respawn Entertainment.

Mängustuudio teeb mängu arendamisel tihedat koostööd EA ja LucasFilm’ga. Tegemist saab olema kolmanda isiku vaates action-seiklusmänguga Star Wars maailmas.

Stig Asmussen kirjutab, et Respawn töötajad olid uudist kuuldes suures vaimustuses. Ning lubab, et nad austavad Star Wars pärandit kogu selle aja vältel, mil nad mänguga tegelevad.

“Luua mängu üha laienevas Star Wars universumis, avab mitmeid uusi teid ja võimalusi meie jaoks. Oleme juba alustanud väikese, kuid andeka meeskonna kokkupanekuga, kes on valmis hämmastavaks teekonnaks mis ees ootab.”

EA juht, Patrick Söderlund lisab omalt poolt, “EA’l on hetkel mitu mängustuudiot, Visceral Games, DICE, Capital Games, BioWare, Motive ja teised, mis tegelevad erinevate Star Wars mängude loomisega. Ma olen rõõmus teatamaks, et EA ja talendikas Respawn Entertainment meeskond laiendavad oma koostööd, loomaks uut kolmanda isiku vaates action-seiklusmängu mille tegevus leiab aset Star Wars universumis.”