Watch Dogs 2 avalikustati

0
202

2014. aastal ilmunud Watch Dogs sai mängijatelt üsna palju kriitikat ning mäng tehti üpris kiiresti maha, mõnede mängijate poolt. Eile (8. juunil), tutvustas Ubisoft esmakordselt avalikkusele Watch Dogs 2 mängu.

Mäng leiab aset San Franciscos, kus sa mängid noore häkkeri Marcus Hollowayna. Eelmise mängu lõpust uuendatud ctOS 2.0 on leidnud oma tee San Franciscosse ja seekord pead sina koos oma Dedseci sõpradega selle maha võtma.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=U1jKN4HoHPs]

Watch Dogs 2 lubab mängijatele palju rohkem kui esimene mäng – maailm on suurem, dünaamilisem ja avatum. Sul on rohkem võimalusi enda eesmärgi saavutamiseks, olgu selleks siis relvade kasutamine, pimeduse varjus hiilimine, või hoopis kogu mängu eemalt jälgida ja kasutada erinevaid tehnilisi abivahendeid. Nende vahendite hulka kuuluvad näiteks sellised asjad nagu: puldiga juhitav auto, mis hüppab ja millel on tehiskäsi millega saab uksi avada; või droon mida kasutades saad vaenlaste positsioonidest teada.

Mäng loob häkkeritele omase atmosfääri – relvad siin mängus pole relvapoest, vaid on 3D prinditud ning skeemide leidmisel saab printida paremaid relvi. Parkour on palju sujuvam ning kiirem, ja seda saab kasutada vaenlaste mahavõtmisel.

Mängul on ka võrgus mängimise võimalus – leiad oma sõbra suurest linnast, ning lähed ta juurde. Kuna te mõlemad olete Dedseci grupist, olete te sõbrad ning saad ta hõlpsasti oma mängu kutsuda, või vastupidi tema kutsub sind oma maailma, et saaksite koos San Francisco ette võtta.

Mängu kodulehel on näha ka Collector’s Editionit, mida veel osta ei saa ja mille kohta peale selle pildi muud infot veel pole. Näha on, et Collector’s Edition ei erine väga palju eelkäija omast – müts, näorätt, peategelase kuju, plakat, steelbook, artbook, kleepsud, postkaardid ja mängu kaart.

Watch Dogs 2 leiab tee poelettidele 15’ndal novembril sellel aastal. Järgmisel nädalal toimuval E3 messil näitab arendaja Ubisoft mängu lähemalt. Meie aja järgi toimub Ubisofti konverents 13. juunil kell 23.00.