Watch Dogs 2 müüginumbrid on viletsamad võrreldes Watch Dogs 1 mänguga

0
185

Kuigi Ubisoft ei ole ametlikult veel Watch Dogs 2 müüginumbreid avalikustanud, on osa tulemusi siiski juba välja lekkinud ja nende põhjal on põhjust oletada, et Watch Dogs 2 müük on olnud üsna tagasihoidlik.

Kuigi Watch Dogs 2 tuli müügile juba teisipäeval on näiteks brittide juures mängu müüdud vähem kui 80 000 koopiat. Isegi väga viletsalt müünud Call of Duty: Infinite Warfare, mille müüginumbrid esimesel müüginädalal olid üsna viletsad ja on nüüd kukkunud veel omakorda 46%, müüb hetkel paremini kui Watch Dogs 2.

Kuigi Watch Dogs 2 madalamaid müüginumbreid, võrreldes mängu esimese osaga, võis juba varem ette ennustada ei osanud aga ilmselt keegi pakkuda, et need müüginumbrid võivad nii madalad olla.

Watch Dogs 2 Gamestar

Madalte müüginumbrite üheks põhjuseks võib olla ilmselt see, et paljud mängurid ootavad Musta Reede sooduspakkumisi. Ning loomulikult on suure tõenäosusega teiseks põhjuseks suur hulk AAA nimekirja mänge samal ajaperioodil. Suur valik erinevaid mänge viimase paari kuu jooksul paneb kliendid valikute ette millist mängu hetkel osta ja millist mitte. Ning kui Watch Dogs 2 oleks edasi lükatud järgmise aasta algusesse kus konkurents on nõrgem, oleks mäng ilmselt ka paremini müünud.

Metacriticus on Watch Dogs 2 kriitikute keskmine hinne 83.