2017 aastal ilmunud 8 mängu, mida Halloweeni ajal mängida

0
436

8. PERCEPTION


Platvorm: PC, PS4, Xbox One, Switch   Ilmus: 6. juuni 2017

Mängu peategelaseks on pime tüdruk, kes ühes vanas mõisas uurib mis täpsemalt seal majas siis toimus. Tüdruk näeb ümbritsevat läbi helide. Iga kord, kepiga vastu maad lüües näed paar sekundit enda ümber paiknevat ala. Kuid liiga tehti heli tekitades ajad üles kurjad vaimud, kes soovivad sind tapma tulla ning kelle eest tuleb sul peitu pugeda. Mäng põhineb tõestisündinud sündmustel. Lähemalt loe siit.

7. FRIDAY THE 13TH: THE GAME


Platvorm: PC, PS4, Xbox One   Ilmus: 26. mai 2017

Friday the 13th: The Game on kolmanda isiku vaates mängitav õudusmäng, mis põhineb samanimelisel filmiseerial. Sinul ja ülejäänud kuuel õnnetul hingel tuleb anda endast kõik, et elus püsida, sel ajal kui Jason teid taga ajab. Iga uus mängusessioon pakub täiesti uut olukorda ja uusi võimalusi ellu jäämiseks. Ühel õnnelikul mängijal on võimalus olla Jason Voorhees, tegelane kes teisi mängijaid otsib, et neid brutaalselt mõrvata.

6. OUTLAST 2


Platvorm: PC, PS4, Xbox One   Ilmus: 24. aprill 2017

Outlast 2 on järg 2013 aastal ilmunud õudusmängule Outlast. Tegevus toimub esimesest mängust tuttavas maailmas, kuid teiste tegelastega ja teises asukohas. Outlast 2 pakub keerulist teekonda inimmõistuse sügavustesse ja selle tumedatesse saladustesse.

 

5. OBSERVER


Platvorm: PC, PS4, Xbox One   Ilmus: 15. august 2017

Observer viib sind aasta 2084 küberpunkilikku maailma. Mängija kehastab Daniel Lazarskit, eliit detektiivi, keda tuntakse kui Vaatlejana (Observer) ja kelle eesmärgiks on häkkida kahtlusaluste meeltesse. Tõendite kogumiseks tuleb sul taaskord läbi elada nende kõige suuremad hirmud ja lõpuks vastu seista oma hirmudele.

 

4. LITTLE NIGHTMARES


Platvorm: PC, PS4, Xbox One   Ilmus: 28. aprill 2017

Little Nightmares pakub pimedat kummituslikku lugu, mis kubiseb sinu lapsepõlve hirmudest. Aita Six’il sellest salapärasest, korrumpeerunud hingedega asustatud maailmast põgeneda.

 

3. HELLBLADE: SENUA’S SACRIFICE


Platvorm: PC, PS4   Ilmus: 8. august 2017

Julgel sõdalasel Senual tuleb ette võtta personaalne teekond läbi õudusliku maailma. Kas suudad ellu jääda selles hirmsaid elukaid täis hirmuäratavas maailmas ellu jääda?

 

 

2. THE EVIL WITHIN 2


Platvorm: PC, PS4, Xbox One   Ilmus: 13. oktoober 2017

Detektiiv Sebastian Castellanos peab oma tütre päästmiseks sisenema õudusunenägusid täis maailma ja avastama kunagise idüllilise linna tumedat ajalugu. Sind ümbritsevas maailmas võib iga nurga taga sind oodata uus hädaoht.

 

1. RESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD


Platvorm: PC, PS4, Xbox One   Ilmus: 24. jaanuar 2017

Resident Evil 7 puhul on tegemist klassikalise õudusmänguga, mis pakub väga head üksikmängu kogemust nii oma loo kui ka tekitatud emotsiooni poolest. Hoolimata sellest, et tegemist pole just kõige pikema mänguga, on Resident Evil 7 siiski täielikult oma hinda väärt. Tegemist on väga hea õudusmänguga, millel on kaasahaarav lugu ja tegelased, keda sa juba nii lihtsalt ei unusta. Lähemalt loe siit.