Battlestar Galactica Deadlock – Parim mäng oma žanris või järjekordne igav strateegia?

0
201

BSG Deadlock on strateegial põhinev kosmosemäng, mis viib su kaugesse tulevikku. Eesmärgiks mängus on olla peamiseks Kaheteistkümne Koloonia (The Twelve Colonies) kaitseks, ning ka hästi mõjukaks ründe-laevaks.

Mängu alguses jutustatakse mängijale Esimese Tsüloonia Sõja algusperioodist. Peale lühikest sissejuhatust, tuuakse mängijate ette tutorial, mis seletab ära kõik mängu peamised nipid. Mängija võib tutoriali vapralt ka vahele jätta.

Peale õpetust antakse mängijale rohkem vabadust, kus ta saab ise otsustada mida ja kuidas edasi tegutseda. Näiteks võid sa valida oma kaitse taktika – kaevandada ressursse, arendada kaitset, relvi jm. Või olla ohtlik ründaja: treenida sõjaväelasi, saata oma armee kaugesse galaktikasse ja okupeerida vastase käes olevaid alasid.

Mäng on üldiselt hästi lihtne. Saan seda rahuliku südamega öelda, kuna mängisin kõige raskema režiimi peal. Ressurside kaevandamine, armee treenimine ja strateegia välja mõtlemine ei olegi nii raske nagu alguses tundub.

Mängu ainukeseks miinuseks on graafika, mis jätab sulle mulje nagu sa mängiksid mingit mängu selle sajandi algusest. Mängu visuaalne pool on nii hullu graafikaga, et tekib tahtmine mäng nurka visata ja hoopis Warcrafti mängima minna, kuid peale paari tundi harjusin siiski selle visuaalse poolega ära ja jätkasin mängimist. Soovitan seda mängu kõikidele strateegia huvilistele.

PEGI 12
Battlestar Galactica Deadlock
Platvorm(id): PC, PS4, Xbox One
Ilmus: 31. August 2017 (PC), 8. detsember 2017 (PS4, Xbox One)
Arendaja: Black Lab Games
Väljaandja: Slitherine
Ülevaade tehtud: PS4

Mängu saab osta siit:
osta_xboxosta_playstationosta_steam
HEA
Hea strateegiamäng
Lihtne
HALB
Kohutav graafika
3.5