Destiny mängija jättis oma tüdruksõbra maha, sest tollele ei meeldinud videomängud

1
269

Destiny mängija, Redditis kasutajanimega Trainer_A, otsustas oma tüdruksõbra maha jätta sest tollele ei meeldinud videomängud.

Trainer_A kirjutas Redditis, et kui ta tütarlapsega kohtus, siis tundus kõik ilus – lahe tüdruk, hea kerge rääkida temaga ja palju ühiseid huvisid, välja arvatud üks. Nimelt ei meeldinud ta uuele tüdruksõbrale see kui palju ta Destinyt mängib.

“Ma ei ütleks, et ma olen sõltuvuses või miskit aga mulle meeldib mängida kui ma peale tööd koju jõuan ja mul on vaba aega,” kirjutas Trainer_A.

Ühel õhtul sai ta oma tüdruksõbralt sõnumi, et mida ta õhtul teeb. Trainer_A vastas, et kui töölt koju jõuab, siis mängib ta veidi Destinyt enne kui ta jäähokit mängima läheb. Mispeale tüdruk helistas talle ja teatas ärritunult, et nad võiksid rohkem aega koos veeta ja ta võiks oma aja raiskamise videomängude peale ära lõpetada. Trainer_A tuletas tüdrukule meelde, et nad veetsid just eile koos aega ja lähevad ka homme koos välja kuid tänaseks lootis ta veidi enda jaoks aega, et koos sõpradega Destinyt mängida. Seepeale teatas tüdruksõber talle, et tal tuleb valida – tema või Destiny. Ja katkestas seepeale kõne.

Peale väikest järelemõtlemist otsustas ta oma nädalavahetuse veeta Destinys Iron Banner’it ja Trials’it mängides. Järgmisel päeval tekstisõnumite vahendusel edasi läinud vestluse käigus otsustas ta oma tüdruksõbra maha jätta.

Ekraanipilt: Reddit, Trainer_A

Nagu ekraanipildilt näha, küsib tüdruksõber, et kas nende vahel on kõik läbi. Sellele vastab Trainer_A, et see sõltub sellest kas tüdruk on nõus sellega kuidas ta oma vaba aega kasutab. See muidugi aga teisele poolele ei sobi, sest tema arvates on tegemist lolli videomänguga.

Järgmiseks üritab Trainer_A selgitada, et tegemist on rohkemaga kui lihtsalt mänguga. Nimelt pakub Destiny talle võimalust suhelda ja aega veeta koos oma sõpradega, keda ta muidu ei näeks ega saaks koos aega veeta. Lisaks pakub videomängude mängimine talle võimalust lõõgastuda ning kui ta seda aktsepteerida ei suuda, siis ta ei näe neil koos mingit tulevikku. Seepeale vastab tüdruksõber, “kas sa tõepoolest otsustad kuradi nohikute kasuks internetis, selle asemel et minuga koos aega veeta”.

Ilmselgelt oli see videomängude teema neil juba mõnda aega probleemiks kuni asi siis lõpuks suhte lõpetamiseni jõudis.

Tegemist ei ole kindlasti ei esimese ega viimase sellise juhtumiga kus mõni suhe puruneb, sest teine osapool ei saa aru mida sa videomängudes leiad. Tihti leidub neid kes arvavad, et videomängud on lastele ja täiskasvanud neid mängima ei peaks. Seda hoolimata sellest, et väga paljud videomängud on just nimelt mõeldudki ainult täiskasvanutele ja kannavad seepärast ka märgistust kas alates 16’st või 18’st eluaastast. Tänasel päeval leidub endiselt inimesi kelle arvates on videomängude mängimine täielik aja raiskamine ja see polevat täiskasvanud inimese tegevus. Nii mõnegi sellise arvaja arvates on märksa täiskasvanlikum tegevus hoopis õhtul ööklubisse või pubisse jooma minek, jalgpalli või korvpalli vaatamine, jne.

Olen ise aeg ajalt mõne sellise isikuga kokku puutunud ja üritanud neile selgitada, et ma eelistan pubides aja veetmise asemel lõõgastuda videomängude seltsis, suhelda sõpradega ja nendega koos paar ringi sõita või vastaseid nottida. Videomängud on samasugune meelelahutus nagu filmid, TV sarjad, raamatud ning nii mõnigi videomäng pakub sama põnevaid ja huvitavaid lugusid (või veelgi huvitavamaid) nagu teised eelpool nimetatud variandid. Ning kui mul on valida lõõgastumine alkoholiga või videomängud/raamatud/filmid, siis valin ilma silmagi pilgutamata need viimased variandid.

Aga mida arvad sina, kuidas oleksid sina atnud olukorras käitunud? Kas jätaksid videomängude mängimise või jätaksid poiss/tüdruksõbra maha kui talle videomängud ei meeldi ja ta sunnib sind valima?

1 KOMMENTAAR

Comments are closed.