E3 2017: EA, Microsoft, Bethesda ja Sony pressikonverentside ajad

0
260

Kuu aja pärast leiab aset mänguturu üks suurimaid üritusi maailmas – E3 2017. Loomulikult leiavad ka sel aastal aset mitmed pressikonverentsid, kus tutvustatakse uusi mänge, süsteemiuuendusi ja riistvara. Et oma aega paremini planeerida E3 2017 ajaks, siis toome alljärgnevalt välja seni kinnitatud pressikonverentside ajad.

EA Play algab laupäeval, 10 juunil kell 22:00 (Eesti aja järgi).
Juttu tuleb uutest mängudest kust ei puudu ilmselt EA spordimängud nagu FIFA, Madden NFL, jne. Lisaks neile saab kindlasti uut infot ka Star Wars Battlefront 2 kohta ja loodetavasti ehk midagi uut ka teiste töös olevate Star Wars mängude kohta, mis peaksid järgmise paari aasta jooksul valmis saama.

Microsofti Xbox üritus algab eestlaste jaoks 12 juuni keskööl (00:00).
Sellelt ürituselt tasub oodata uut infot Xbox Scorpio kohta ja loomulikult tuleb juttu mängudest nagu Sea of Thieves ja Crackdown. Ilmselt demonstreeritakse huvilistele ka uut Forza Motorsport 7’t Xbox Scorpio peal. Ning loomulikult tuleb taaskord juttu ka mängimisest Windows 10 arvutitel.

Bethesda – 12 juuni varahommikul 05:00.
Bethesda lubab sel aastal näidata meile kahte uut mängu. Mis mängudega täpsemalt tegu, ei ole kahjuks veel teada, kuid Wolfenstein seeria fännid ootavad loomulikult uut Wolfensteini.

Sony/PlayStation üritus algab nagu alati eestlaste jaoks öösel – 13 juuni, kell 04:00.
Kuna PlayStation 4 Pro tuli alles eelmise aasta lõpus välja, siis sel aastal on ilmselt veel vara oodata infot uue riistvara kohta. Seetõttu arvan, et Sony panustab sel aastal mängudele, mis on tegelikult väga hea. Uusi huvitavaid mänge mida fännid põnevusega ootavad ja millest üritusel ilmselt ka juttu tuleb: The Last of Us Part 2, Detroit: Become Human, God of War, Days Gone, Spider-Man, jne.